« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
MMMM

Vrijeme je za SPA uz omiljene proizvode

Poslušaj naš savjet, oslobodi svoje um od stresa i priušti svome tijelu pravi SPA doživljaj uz NIVEA proizvode i mirisne svijeće u vlastitoj kupaonici

Nivea Spa
Nivea Spa (Nivea)
Više o

Nivea

,

spa

Početak godine jako je stresan period i zato je potrebno stisnuti malo kočnicu i odmaknuti se od svih obaveza, a ovi tmurni, zimski dani stvoreni su za opuštanje u toplini svoga doma. Uostalom, i naša koža zimi zahtijeva još više pažnje i bogatiju njegu.

Poslušaj naš savjet, oslobodi svoje um od stresa i priušti svome tijelu pravi SPA doživljaj uz NIVEA proizvode i mirisne svijeće u vlastitoj kupaonici.

NIVEA nudi niz proizvoda za intenzivnu njegu koji pomažu obnovi kože. Započni svoj SPA tretman s ugodnim toplim tušem koristeći NIVEA Cream Soft kremasti gel za tuširanje. Nakon toga, NIVEA Rich Nourishing mlijeko za tijelo pružit će ti dodatnu porciju hidratantne njege zahvaljujući prirodnom bademovom ulju i vitaminu E, a za kraj hranjiva NIVEA Q10 Power dnevna krema za lice omogućit će ti zdravi sjaj kože koji vidiš i osjećaš.

Njegujte sebe i pritom uštedite jer sada možete odabrati omiljene NIVEA proizvode po odličnim cijenama!

Provjerite što smo vam pripremili.

U dm drogerijama pri kupnji 3 NIVEA proizvoda iz linije za njegu i čišćenje lica* ili 3 NIVEA proizvoda (iz asortimana gelova za tuširanje za žene, mlijeka i losiona za tijelo te univerzalnih krema)**, najjeftiniji proizvod vam poklanjamo.

*Promocija traje od 1. 2. do 15. 2. 2023. ili do isteka zaliha proizvoda. Proizvode je moguće kombinirati.

**Promocija traje od 16. 2. do 28. 2. 2023. ili do isteka zaliha proizvoda. Proizvode je moguće kombinirati.

POKLON!

BIPA vam donosi promociju* u kojoj pri kupnji u iznosu od minimalno 15 EUR na poklon dobijete mirisne štapiće za dom s mirisom NIVEA kreme.

*Promocija traje od 1. do 28. 2. 2023. ili do isteka zaliha. Poklon preuzmite na blagajni.  

ODLIČNA PRILIKA!

Posjetite Konzum prodavaonice i otkrijte super ponude* NIVEA proizvoda!

*Promocija traje od 1. do 28. 2. 2023.

Tijekom veljače omiljene NIVEA proizvode po super ponudi potražite i kod sljedećih trgovaca: NAMA, KTC, METRO, Kaufland, Plodine, SPAR, NTL, Studenac i Tommy 

10.02.2023. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh