« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
muljatori iz peckhama

Vraćaju se Mućke!

Pilot epizoda legendarne serije upravo se snima a tematizira ranu mladost nepopravljivog Del Boya Trottera

(Wikipedia)
Više o

Mućke

,

Only Fools and Horses

,

John Sullivan

,

Nicholas Lyndhurst

,

David Jason

,

Del Boy

'Only Fools and Horses', ili u nas poznatije 'Mućke', legendarna britanska humoristična serija koja je stekla milijune poklonika širom svijeta, vraća se na male ekrane. Naime, u tijeku je snimanje 90-minutne pilot epizode 'Sex, Drugs & Rock 'n' Chips', a premijera se očekuje ili za Božić ove godine ili početkom 2010., javlja BBC.

Radnja se usredotočila na rane godine najpopularnije obitelji londonskog kvarta Peckham. Tvorac obitelji Trotter, John Sullivan, odavno je planirao napraviti seriju o tinejdžerskim godinama Dereka Trottera poznatijeg pod nadimkom Del Boy.

Radnja pilot epizode počinje izlaskom iz zatvora poznatog obijača sefova Freddieja 'The Froga' Robdala, bivšeg Joaninog dečka. Nezadovoljna suprugovim izbjegavanjem posla, Joan će utjehu potražiti u naručju svog bivšeg, na kojeg iznimno sliči mlađi Trotter Rodney. Zato je Nicholas Lyndhurst bio logičan izbor za tu ulogu.

Mladog Del Boya glumit će James Buckley, a njegove roditelje Joan i Rega Trottera glumit će Kellie Bright i Shaun Dingwall, dok je Phil Daniels angažiran za ulogu djeda Trottera.

Sullivan kaže da će James Buckley teško dostići svojeg prethodnika kojeg je utjelovio David Jason, ali je uvjeren da će cipele špicerice i kožne pilotske jakne učiniti slavnima kao što je to stariji Trotter učinio s kaputima od devine dlake i koktel-kišobrančićima.

Serija se snima u Londonu a u pilot-epizodi će se pojaviti i mlađe verzije Boycieja, Triggera i Denzila.

Nadamo se da će se projekt pokazati uspješnim, te da ćemo dočekati cijelu novu seriju o dogodovštinama urebesno smiješne obitelji Trotter.

05.10.2009. 17:09:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh