« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
STANJE U PROMETU

Vozači oprez - magla i radovi na autocestama

Radovi na tunelima Mala Kapela i Tuhobić preusmjerili promet u jednu cijev dvosmjerno

magla stanje na cestama HAK
magla stanje na cestama HAK (HAK)
Više o

HAK

,

magla na cestama

,

stanje u prometu

Magla smanjuje vidljivost ponegdje u u središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji, Lici i Gorskom kotaru. Osobito oprezno treba voziti na autocesti A1, između Zagreba i Karlovca i Gospića i tunela Sveti Rok, na A3 između Slavonskog Broda i Velike Kopanice i na A6, između Bosiljeva i Kikovice.

Zbog radova na autocesti A 1, na više dionica od čvora Bosiljevo do tunela Sveti Rok vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h. Od 8- 20 sati zbog radova u tunelu Mala Kapela promet će teći jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Također, zbog radova, vozi se jednom cijevi, dvosmjerno kroz tunel Tuhobić.
na autocesti A6, Rijeka-Zagreb.

Županijska cesta (ŽC) kod Vrgorca, zbog radova na izgradnji dionice autoceste A 1, Ravča-Ploče, zatvorena je za sav promet. Obilazak je državnim cestama: Vrgorac-Mali Prolog-Ploče.

Državna cesta D 22 od raskrižja u Možđencu preko Kipišća i Pake do raskrižja sa županijskom cestom u naselju Sudovec zatvorena je za sav promet. Obilazak: iz Novog Marofa u smjeru Križevaca: D3-ŽC 2175 (Breznica-Visoko-Sudovec)- D22 i obrnuto.

Do daljnjega, zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona (autocesta B8/B9) zatvoren je čvor Višnjan.

Zbog sanacije tunela Krapina do 24. lipnja cesta D 1, Podgora Krapinska-Krapina zatvorena je za sav promet.

Iz Slovenije teretna vozila čija širina prelazi 3,40 m i visina 4,40 m preusmjeravaju se s GP Macelj na druge prijelaze ili idu alternativnim pravcem D 508 od GP Macelj-Lepoglava-D 35- A 2 čvor Sveti Križ Začretje, a iz Hrvatske se upućuju na GP Bregana.

Za teretna vozila zatvorena je državna cesta D 6 Dvor-Glina u mjestu Rujevac.Teretni je promet preusmjeren preko Hrvatske Kostajnice.

Do 7. lipnja, zbog radova na državnoj cesti 515 (Našice-Markovac-Podgorač-Đakovo) na dionici Markovac Našički-Bračevac zabranjen je promet teretnim vozilima. Obilazak: od raskrižja državne ceste D515 i D 2 u Markovcu Našičkom državnom cestom 2 do Osijeka, te zatim na D 7 do Đakova i obrnuto.

Svakodnevno od 6 do 19 sati, zabranjeno je pretjecanje teretnim vozilima na Zagrebačkoj obilaznici, između čvorova: Jankomir i Ivanja Reka (A 3) te Popovec i Ivanja Reka (A 4), u cilju povećanja protočnosti i sigurnosti prometa.

Zbog radova na dionici D 39 Svib-Cista Provo vozi se naizmjence. (HAK/metro-portal)

24.05.2010. 07:23:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh