« Zagreb
objavljeno prije 13 godina
NOVI OBRAČUN

Vozač Taxi Cammea ozlijeđen u napadu taksista Radio Taxi Zagreb

29-godišnjak je prevezen u bolnicu, a protiv 35-godišnjeg napadača policija će podnijeti prijavu nakon što se utvrdi težina ozljeda

Fotografija vijesti
Više o

Taxi Cammeo

,

Radio Taxi Zagreb

Na stajalištu kod zagrebačkog autobusnog kolodvor napadnut je 29-godišnji vozač Taxi Cammea koji je pritom ozlijeđen te je prevezen u bolnicu Sv. Duh.

Incident se zbio jutros oko 6 sati i 30 minuta a vozača je napao 35-godišnjak, inače zaposlenik udruženja taksista Radio Taxi Zagreb, prenosi Hina.

Policija još nema podataka o težini ozljeda napadnutog 29-godišnjaka, o čemu će ovisiti i daljnji postupak prema privedenom napadaču, no Taxi Cammeo je u svom jutrošnjem priopćenju naveo kako je napadač, taksist iz Udruženja Radio Taxi Zagreb, udarcem glavu o glavu njihovom vozaču razbio nos.

Prema njihovim podacima, taksist Taxi Cammea je stajao na ugibalištu ispred glavne zgrade čekajući putnika koji je po narudžbi dogovorio prijevoz. Incident je započeo verbalnim vrijeđanjem, a nastavio se fizičkim napadom. Odmah po događaju intervenirala je policija i hitna pomoć te zaštitarska tvrtka koja osigurava njihove vozače i vozila.

Taxi Cammeo, koji odnedavno djeluje u Zagrebu s nižim cijenama taksi usluga od dosadašnjih, najavio je u priopćenju da će tijekom dana podnijeti kaznenu prijavu te pozvao Udruženje Radio Taxi Zagreb na "razumnost i zdravu konkurenciju".

24.06.2011. 13:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urota010
    24.06.2011. 19:03
    Vozaču Taxi Cammea razbijen nos ! Osuđujemo to. Ali....
    ...portali, forumi prepuni su cmizdrenja, osuda tog čina, svi se uzrujali, štite vozača Cammea.
    Opet ALI.., ali kada ti isti vozači Taxi Cammea pišu i žale se kako voze po 12-16 sati na dan, bez slobodnog, kako im gazda naplaćuje razne kazne, ne plaća prekovremene, vrijeđa ih, ponižava itd. tada na tim istim portalima i forumima ti isti dušebrižnici ostavljaju komentare tipa:
    " Ma boli me k... za vozača, glavno da je jeftino" ili " Ko ih j..., bitno da je đaba", "Šta se žali, majmun, mogao je završiti fax, sad nek šljaka, meni je bitno da je jeftino! itd.., itd...imate takvih komentara na tisuće...
    Pitamo se, ti "dušebrižnici", koju vrstu fekalija imaju u mozgu ?

    Odgovornost za ovakve incidente direktno snose državne institucije, Gospodarski Inspektorat, GU-Zagreb, komunalna i vijećnici GV Zagreb u čemu prednjači g. Boris Šprem.
    http://rob-cammeo.urota010.com/
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh