« Biznis
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Vodič kroz Black Friday za lovce na popuste

Jedan od načina kako brzo i jednostavno možete doći do istih jest da ovaj petak, 25. studenog, rezervirate za shopping na webshopu Abrakadabra.com

Svega ima, navalite!
Svega ima, navalite! (Abrakadabra)
Više o

rasprodaja

,

popusti

,

Abrakadabra webshop

,

Black Friday

Možda ste prije nekoliko tjedana naišli na idealan blagdanski poklon za vaše najdraže, a možda jednostavno čekate popust proizvoda koje već neko vrijeme gledate i nadate se kako se neće rasprodati prije popusta. Jedan od načina kako brzo i jednostavno možete doći do istih jest da ovaj petak, 25. studenog, rezervirate za shopping na webshopu Abrakadabra.com.

Budući da će ekskluzivni popusti do 80% trajati samo jedan dan potrebno se dobro pripremiti. Iako je online Black Friday definitivno sigurnije i udobnije iskustvo kupovine potrebno je reagirati na vrijeme.

Najbolje krenuti barem dan ranije, istražiti sve kategorije koje vas zanimaju i željene proizvode spremiti u košaricu. Nemojte čekati zadnji tren. Vjerujte, tisuće ljudi čeka Black Friday popust na hit proizvod koji se nalazi i u vašoj košarici. Nakon što ste sve odabrali prethodnih dana, najsigurnije će biti obaviti kupnju odmah u petak ujutro - jednostavno i u svega par klikova.

Dodatnih 10% popusta i besplatna dostava

Ako ste korisnik Amex kartice možete iskoristiti i dodatni popust od 10%. Uz popuste koji se odnose na već snižene proizvode, popusti se i zbrajaju, a na Black Friday na Abrakadabri je i besplatna dostava na kućnu adresu, Paketomate i kioske Tiska. Kao i do sada svakom kupnjom skupljate i bodove na MultiPlusCard kartici.

Ako želite prvi saznati koje sve popuste možete ugrabiti tijekom ovogodišnjeg izdanja Black Fridaya na Abrakadabri, sve informacije o popustima stižu prvo pretplatnicima newslettera. Spremni?

25.11.2016. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh