« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
SJAJNO!

Voda s medom za dobro jutro

Ako vam još uvijek nije jasno zašto je voda dobra za organizam, možemo ponoviti kako oko 72 posto naše tjelesne mase čini upravo voda

Svako jutro!
Svako jutro! (Arhiva)
Više o

voda

,

med

,

dobrobiti

Voda je životna potreba bez koje ne ide,  jednostavno ne možemo ostati predugo bez vode jer ćemo umrijeti.

No, idemo i korak dalje - učinimo vodu još posebnijom i zdravijom te joj dodajmo meda. Zašto meda? Unatoč brojnim medicinskim i tehnološkim dostignućima, čovjek dosad nije uspio proizvesti savršen proizvod kao što je med. Lako je probavljiva namirnica koja trenutačno vraća snagu, a snaži i psihu.

Med pomaže kod bržeg zacjeljivanja rana, bolesti crijeva i želuca, povišene tjelesne temperature, a može se koristiti i kao sredstvo za čišćenje. U narodnoj medicini, med je i danas osnova prirodnog liječenja.

Čišćenje toksina - med i voda su dobra kombinacija za ispiranje organizma od svih štetnih nakupljenih tvari. Recite zbogom otrovima, a poželite dobrodošlicu detoksu.

Jačanje imunološkog sustava - med na prilično impresivan način štiti naš imunološki sustav, ali pobrinite se da je organski uzgojen kako biste iskoristili sve dobrobiti ovog prirodnog zlata. Prepun jevitamina, minerala i enzima koji će zaštiti vaš organizam, prenosi lifehack.org.

Nema nadutosti - imate li problema s nadutošću ili plinovima, šalica ovog napitka će neutralizirati plinove u vašim crijevima. Osjetit ćete olakšanje u tren oka.

Meka i sjajna koža - med regenerira i hrani kožu te je ona na dodir meka i izgleda lijepo. Također privlači, zadržava vlagu i smiruje iritacije što ga čini idealnim sastojkom za proizvode koji njeguju osjetljivu kožu.

Skidanje kilograma - postoje mnoga istraživanja koja potvrđuju priču kako je med dobra namirnica za skidanje suvišnih kilograma te kako konzumacijom malih količina meda razina šećera u krvi pada, a ne raste.

16.02.2021. 13:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    16.02.2021. 17:51
    odlično
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh