« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PREVARA NA BEVERLY HILLSU

Vlasnica salona ljepote potkradala holivudske zvijezde

Maria Gabriela Perez krala je podatke s kreditnih kartica Jennifer Aniston, Anne Hathaway, Liv Tyler, Cher, Melanie Griffith...

salon ljepote krađa
salon ljepote krađa (Getty Images)
Više o

Cher

,

Jennifer Aniston

,

krađa

,

Liv Tyler

,

Anne Hathaway

,

Melanie Griffith

,

salon ljepote

,

wadaiko

,

vulkan Lokon

Jennifer Aniston, Anne Hathaway i Liv Tyler žrtve su vlasnice jednog salona ljepote na Beverly Hillsu. Vlasnica je uhićena pod optužbom da je krala podatke s kreditnih kartica poznatih glumica, obavivši desetke tisuća ilegalnih plaćanja u vlastitu korist.

Žrtve prijevare vlasnice salona "Chez Gabriela Studio" bile su i Cher, Melanie Griffith i bivša tv-zvijezda serije "Felicity" Scott Speedman. Vlasnica salona Maria Gabriela Perez (51) optužena je da je tijekom petomjesečnog razdoblja prošle godine s računa Liv Tyler izvukla 214.000 dolara, a tijekom jednogodišnjeg razdoblja s računa ostalih slavnih klijentica još najmanje 280.000 dolara.

U sudskim se spisima kao žrtve prijevare spominju imena Aniston, Hathaway, Cher, Tyler, Griffith i Speedman, no glasnogovornik Cher izjavio je da pjevačica i glumica nije među njima te da nije znala da je i njezino ime na sudskome popisu.

Perez bi, ako joj krivnja bude dokazana, mogla dobiti kaznu zatvora u trajanju od maksimalno 25 godina. Uhićena je u srijedu u svojem salonu. (hina/metro-portal)

19.08.2010. 09:40:31
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh