« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
OČAJ

Vlada i NASA u Virovitici grade prvu svemirsku stanicu!

Virovitica je sve više odsječena od ostatka Hrvatske novim odlukama Vlade, pa su od muke postavili ovakvu vijest

Beam us up, Zorane!
Beam us up, Zorane! (Screenshot vpz.com.hr)
Više o

NASA

,

Virovitica

,

teleportacija

,

svemirska stanica

Nakon što je nova Vlada premijera Zorana Milanovića jednostavno ignorirala gotovo sve službene pozive i prijedloge za rješavanje problema građana Virovitičko-podravske, jedne od najnerazvijenijih hrvatskih županija, na službenom portalu županije objavljena je sljedeća vijest:

Izgradnja svemirske stanice zbog ravnomjernog razvoja Slavonije

SVJETSKI EKSKLUZIV!!! Hrvatska Vlada i NASA u Virovitici grade prvu svemirsku stanicu sa teleportacijskim uređajem!!!

'Kako doznajemo iz neslužbenih krugova bliskih Vladi Republike Hrvatske, Virovitičko-podravska županija uskoro bi mogla postati najveća investicijska priča nove Hrvatske Vlade. Naime, naši izvori nam potvrđuju da su završeni pregovori Vlade i NASA-e, američke agencije za svemirska istraživanja i da se već na jesen kreće sa izgradnjom prve svjetske svemirske stanice sa teleportacijskim uređajem koja ce biti smještena na području Grada Virovitice. Razlog odabira Virovitice kao lokacije za ovu, preko 100 milijardi dolara vrijednu investiciju, je ravnomjerni regionalni razvoj i konačno jačanje ove županije i cijele Slavonije u cilju sprječavanja daljnje prometne i svake druge izoliranosti. Nakon izgradnje svemirske stanice sa teleportacijskim uređajem Hrvatska Vlada će omogućiti svim građanima ove županije, za početak, teleportiranje do Zagreba i Osijeka, a u budućnosti se planira i teleportiranje na Mars, Jupiter i Pluton.

Nakon najave ove velebne investicije puno je lakše shvatiti najavu ukidanja željezničke linije Virovitica - Osijek koja kreće već od jeseni kao i zaustavljanje izgradnje autoceste Vrbovec - Bjelovar - Virovitica. Teleportiranje je budućnost ove županije i hvala Hrvatskoj Vladi što nam pomaže da to shvatimo na svojoj vlastitoj koži. Beam us up, Zorane!!'

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

21.07.2012. 13:15:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh