« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
1,2 ... 1,2

Vježbanje prema znakovima horoskopa

Vježbanje je važno za zdrav život, no ako vam baš i ne ide, možda niste odabrali ono koje odgovara vašem znaku horoskopa

Što trebaju vježbati Ovnovi, a što Strijelci
Što trebaju vježbati Ovnovi, a što Strijelci (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

vježbanje

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je ljubitelj svih sportova, naročito adrenalinskih, no kako mu je vladar Mars, bog rata, za njega su najbolji udarački i borilački sportovi poput karatea ili boksa.

Bik nije baš lud za vježbanjem, no kada ga uspijete natjerati da se pomakne od stola ili kauča, odabrat će neki težak sport poput dizanja utega ili veslanja, a ni planinarenje im nije strano.

Blizanci vole sportove u parovima poput badmintona, squasha ili tenisa, a kako su zračni zrak, trampolin, akrobatika ili pilotiranje također su dobar odabir.

Rak je ljubitelj ekipnih sportova, a za vodeni znak poput njega idealan je vaterpolo, jedrenje i slično, no ništa lošiji neće biti u hokeju, skijanju ili golfu.

Lav voli sve sportove, ali najdraža mu je teretana gdje može izložiti svoje tijelo pogledima drugih. Uz to idu mu i svi aristokratski sportovi tipa tenisa, golfa ili konjičkih utrka. 

Djevica voli biti u formi, a najviše vole jogu, ples, trčanje i aerobik, makar su najbolji u sportovima koji traže preciznost tipa streljaštva, golfa ili bilijara.

Vaga se bavi ležernim sportovima koji moraju biti barem malo estetski tipa gimnastike, plesa, klizanja ili sinkroniziranog plivanja, a uz to im leže aktivnosti poput tai-chija, joge i meditacije.

Škorpion je strastven u sportu kao i u svemu ostalome u životu, a svoju snagu najradije koristi za boks, hrvanje, karate ili nogomet. Oštar um privlači i šah, poker ili go.

Strijelac ima neiscrpan izvor energije, pa su mu najdraži sportovi na otvorenom - jedrenje, planinarenje, jahanje i slično, a odlični su i u sportovima preciznosti poput streličarstva i streljaštva.

Jarac bira sportove u kojima je potrebna koncentracija i strpljenje poput atletike, dizanja utega, skijanja ili body-buildinga, a dobri su i u šahu.

Vodenjak voli nekonvencionalne sportove tipa zmajarenja, padobranstva i ostalih ekstremnih disciplina, no drag mu je i ples, kao i joga i pilates.

Ribe se najbolje snalaze, naravno, u vodi, pa ćete ih nači među plivačima, roniocima, skijašima na vodi i surferima, a uz to vole i aerobik, ples i klizanje. 

14.08.2014. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh