Vinom protiv prehlade
Antioksidansi koje sadrži vino (isti kao i u zelenom čaju i nekom povrću) mogu značajno smanjiti rizik od prehlade, a ovakva vrsta antioksidansa ima antiupalna i antivirusna svojstva
Prehlada je jedna od onih bolesti koje svi dobivamo gotovo svake godine, a lijekovi su obično narodni - čaj, med, limun... no, mi vam predlažemo zanimljiviju varijantu - vino!
Naime, crno vino se u svojoj bogatoj povijesti pokazalo kao iznimno učinkovito kod raznih kardioloških oboljenja, poboljšanja pamćenja, anti- age tretmana i sličnog, a po novome tjera i prehladu.
Nedavno istraživanje Sveučilišta u Aucklandu pokazalo je da antioksidansi koje sadrži vino (isti kao i u zelenom čaju i nekom povrću) mogu značajno smanjiti rizik od prehlade, a ovakva vrsta antioksidansa ima antiupalne i antivirusne učinke koji pomažu imunološkom sustavu u borbi protiv bakterija i bacila.
Stoga, kad procuri nos - na šank s ekipom!
Novi komentar