« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
GOTOVO JE, NAPOKON

Viktorija Novosel pobjednica Supertalenta

Gitaristica i pjevačica pobijedila je harmonikaša u tijesnom finalnom dvoboju dvoje najboljih po glasovima publike

Pobjednica druge sezone Supertalenta Viktorija Novosel
Pobjednica druge sezone Supertalenta Viktorija Novosel (Screenshot NovaTV)
Više o

Nova TV

,

Supertalent

,

Viktorija Novosel

Finale drugog Supertalenta proteglo se na dvije emisije, u prvoj smo gledali nastupe, a nakon tjedan dana bjesomučnog zvanja i SMS-anja dobili smo i drugog pobjednika. Točnije, pobjednicu, jer s 200 tisuća kuna kući je odšetala Viktorija Novosel.

Stajala je rame uz rame s čudnovatim harmonikašem Aleksandrom Olujićem, koji je na iznenađenje mnogim tradicionalnim instrumentom i zanimljivim nastupima stigao na korak do pobjede.

Treće mjesto osvojili su Maja Terzić i njena kuja Nena, četvrto je mjesto pripalo plesačima iz D'N'F-a, dok su peto mjesto dostigli Kristijan i Kristijan, dva mlada plesača bez kompleksa. Šesto je mjesto ostalo gimnastičarki Jani Klarić, sedmi su bili bubnjari iz Skandal benda, osma plesna skupina D Vision, deveto je mjesto osvojila Petra Antolić, a šok je na početku emisije doživjela favorizirana Antonija Barišić.

Nakon twirlera iz prve sezone, u drugoj nismo dobili pobjednika harmonikaša nego pjevačicu koja želi biti kantautor, tako da su domaći Simoni Cowelli opet ostali kratkih rukava.

17.12.2010. 23:33:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh