« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
DOĐITE

Vikend započinje 10. Vox Feminae festival

Ovogodišnje, deseto po redu, izdanje održava se u Kulturno informativnom centru i Dokukinu KIC (Preradovićeva 5) uz glavni diskusijski, prezentacijski i filmski program

Vikend rezervirajte za VFF
Vikend rezervirajte za VFF (VFF)
Više o

10. Vox Feminae

,

raspored događanja

Nadolazeći vikend 8. i 9. listopada u znaku je Vox Feminae Festivala. Ovogodišnje, deseto po redu, izdanje održava se u Kulturno informativnom centru i Dokukinu KIC (Preradovićeva 5) uz glavni diskusijski, prezentacijski i filmski program.

Prvi festivalsku subotu družimo se s programerkama firme Implementacije snova koje će predstaviti radionicu back end i front end programiranja za djevojke; a zatim s kustoskim kolektivom net.cube koji će govoriti o konceptu cyberspacea kao prostora reprezentacije umjetnica.

Nedjelja je rezervirana za tradicionalni Voxov art sajam; zatim predavanje o zadružnom modelu tržišnog nastupanja pod vodstvom prve studentske zadruge Fabric8 co-op, te nagradnim bingom uz drag performerice kolektiva House of Flamingo.

Već prvi vikend u prostoru KIC-a publika će moći pogledati i foto izložbu sa natječaja na temu "djevojke", a izlažu Barbara Raad, Zrinka Džoić, Petra Matić, Bruna Radelja, Anja Mergeduš i Mateja Pribanić, Dunja Plazonja, Larisa Šmitran, Nina Rendulić, Tihana Bertek te autorica festivalskog vizuala Maisie Cousins.

03.10.2016. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh