Vic dana
Oprez! Smiješno

Urnebesna zbirka viceva o plavušama

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Što plavuša radi ispred staklenog zida? - Razmišlja kako da se popne preko njega i pogleda što je s druge strane. Što kaže plavuša koja vidi koru… više »

alkoholni

Pijanac

objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca

Pita mali Ivica tatu: -"Tata, što je to pijanac?" -"Sine... vidiš li one dvije gredice tamo na ogradi? E, pijancu se čini da su tamo četiri gredice." -"Ali tata, ja vidim samo… više »

Ministri

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Razgovaraju Hrvat i Švicarac: - Kako to vi Švicarci imate ministra pomorstva, a nemate more?! - Pa i vi imate ministra financija... više »

vic dana

Crnogorci u lovu

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Crnogorci pošli u lov na sokolove. Jahali, jahali, i najzad ugledaše sokola kako leti. Puca jedan ništa, puca drugi, sokol i dalje leti. Pucaju opet, sokolu opet… više »

politički

Dvije krave

objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci

Socijalizam: Imaš dvije krave i jednu daš susjedu. Komunizam: Imaš dvije krave. Vlada ti uzme obje i da ti malo mlijeka. Fašizam: Imaš dvije krave. Vlada ti… više »

geeks

Koliko različitih tipova žena mogu raspoznati zaljubljenici u računala

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Nije istina da informatičari stalno nose karirane košulje, da su plahi i da razmisljaju binarno. Imaju oni puno sofisticiraniji software. Evo, na primjer, razlikuju čak 14 tipova žena.… više »

Vic dana

Kako pokušati izvući novac od osiguranja nakon sudara

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Da bi američka osiguravajuća društva pokrila štetu nakon prometne nesreće, vozači moraju ispuniti određene formulare. Posebno zabavna kategorija je rubrika u kojoj nesreću treba… više »

ex-yu horor/humor

Biseri komentatora s prostora bivše Jugoslavije

objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci

Komentare sportskih komentatora s prostora bivše Jugoslavije prenosimo u izvornom obliku (osim prostota).... Mirko Kamenjašević * "Gol, gol ... kur** gol, stativa!!!"… više »

presvlačenje

Zašto muškarac ne može imati novinsku kolumnu o ljubavnim jadima?

objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci

Dragi Stjepane, nadam se da mi možeš pomoći. Neki dan sam krenula na posao, a muž je ostao doma gledati TV, kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor… više »

vic dana

Neprocjenjivo!

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Tomislav se budi sa žestokom glavoboljom poslije Božićne zabave u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije, ali noćašnje piće uopće nije odavalo okus alkohola. Čak se i ne sjeća kako je… više »

jedan aktualan

Fly Qantas!

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Poslije svakog leta, piloti avioprijevoznika "Qantas" ostave bilješku mehaničarima s opisom problema u letu, a pred sljedeći let mehaničari ostave izvještaj o tome što su… više »

iz "komšiluka"

Teroristi

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Mili moji i dragi, Prvo da vam javim najvažnije: Živ sam! Zatim još jedna dobra vest: Ne mora da se plati otkup za moje oslobođenje! Međutim, istina je da se još nalazim kod… više »

male spužve broj 1

Anketa o životnim pitanjima iz vrtića

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Djeca ponekad daju bizarne i smiješne odgovore, ali njihova iskrenost nema granica. Odgovori koji na prvi pogled izgledaju smiješno izgovoreni iz dječjih usta, često nas znaju… više »

definicije

Iz novog srpskog rječnika

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Par definicija iz "komšiluk"a: Srbija Medicinski primer po kojem je moguće da srce funkcioniše i izvan matičnog organizma. "Kosovo je srce Srbije!" Majkl Džekson Oduvek su se… više »

voda

Mujo izumitelj

objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci

Dođu Mujo i Haso na benzinsku pumpu u Njemačkoj i pita ih radnik: "Diesel? Super?" Kaže Mujo: "Wasser!" Gleda Nijemac u čudu, ali svejedno natoči vode do vrha. Mujo izvadi neku tabletu i… više »

skrolaj na vrh