« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
23. i 28. VELJAČE

Medveščak na vrhu popularnosti: Planule ulaznice za doigravanje

Veliki problem predstavlja crno tržište, odnosno preprodavači ulaznica pa se navijači mole da ulaznice kupuju samo na ovlaštenim mjestima

(Ronald Goršić/CROPIX)
Više o

Medveščak

,

doigravanje

,

EBEL liga

,

hokej na ledu

,

damir gojanović

U manje od 24 sata rasprodane su sve ulaznice za hokejske utakmice koje zagrebački Medveščak igra u doigravanju EBEL lige 23. i 28.veljače u Zagrebu.

Suparnik Medvjeda u doigravanju bit će poznat tek nakon utakmice u petak 19. veljače kad Medvjedi u zagrebačkom Domu sportova dočekuju momčad mađarske Albe Volan.

Spomenimo kako su ulaznice i za tu utakmicu rasprodane u rekordnom roku od 48 sati još prije dva tjedna. Tristo ulaznica uz led, tzv. Ice, po cijeni od 50 kuna za utakmice doigravanja 23. i 28. veljače u Zagrebu, u prodaju kreću u petak 19. veljače točno u podne.

Ulaznice će se prodavati samo u EVENTIM Ticket Shopu, Jurišićeva 2, a bit će moguće kupiti maksimalno dvije ulaznice po osobi!

"Ponosni smo na činjenicu da se publika vratila na hokej i što nam je pomogla u ponovnom oživljavanju ovog sporta kojeg nije bilo gotovo 20-ak godina. Mi s ponosom uvijek ističemo kako je publika naš šesti igrač i dečkima u momčadi publika znači mnogo", istaknuo je predsjednik Damir Gojanović i dodao:

"Očekivali smo rekordnu prodaju ulaznica za utakmice doigravanja u Zagrebu, ali iskreno rečeno nismo očekivali da će ulaznice planuti u ovako kratkom roku! Naravno, još uvijek su aktivne autorizacije internetskih prodaja i moguće je kako se tu i tamo pojavi po neka ulaznica za navedene utakmice u slobodnoj prodaji."

Gojanović se osvrnuo i na pretprodaju ulaznica na tzv. crnom tržištu na kojem dostižu cijenu i do nekoliko stotina kuna: 

"Nesretni smo zbog činjenice da neki pojedinci iskorištavaju popularnost hokeja i pronalaze isključivo vlastitu korist u cijeloj ovoj priči na način da preprodaju ulaznice po znatno većim cijenama od redovnih. No, tu trebamo veliku pomoć publike! Formula je jednostavna - nemojte kupovati ulaznice kod preprodavača, a svaki pokušaj preprodaje ulaznica po cijeni većoj od one na ulaznici prijavite klubu ili policiji." (Totalsport)

16.02.2010. 14:04:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh