« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
DŽABA SUZE

Lindsay Lohan ide u zatvor na 90 dana

Poznata glumica i partyjanerica nakon zavorske kazne za propuštanje više terrmina savjetovanja o alkoholizmu mora provesti još 90 dana na rehabilitaciji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

rehabilitacija

,

zatvor

,

Lindsay Lohan

Američka glumica Lindsay Lohan u utorak je osuđena na 90 dana zatvora zbog propuštanja više savjetovanja za liječenje alkoholizma, čime je prekršila svoju uvjetnu kaznu za vožnju pod utjecajem alkohola iz 2007.

Sutkinja višeg suda u Los Angelesu Marsha Revel također je odredila da Lohan (24), treba provesti 90 dana na programu rehabilitacije od ovisnosti o drogi i alkoholu, nakon izdržane zatvorske kazne.

Glumica se mora javiti na izdržavanja kazne 20. srpnja, rekla je Revel. Nakon što je sutkinja ustvrdila da je Lohan prekršila svoju uvjetnu kaznu iz 2007., propuštajući tjedna savjetovanja protiv alkoholizma, Lohan se plačući obratila sudu rekavši da je "učinila sve što joj je rečeno da treba učiniti" i to najbolje što je mogla.

>> Lindsay Lohan kao Marilyn Monroe

Prethodno je direktor programa za savjetovanje protiv alkoholizma svjedočio da je Lohan propustila devet tjednih savjetovanja od prosinca 2009., kada joj je sutkinja naredila njihovo pohađanje pod prijetnjom zatvora. Lohan je zabranjeno da pije alkohol i određeno joj je nošenje elektronske narukvice SCRAM, koja bilježi razinu alkohola u krvi.

Glumičin otac, Michael Lohan, bio je u utorak u sudnici, no nije svjedočio. Sutkinja je od njega primila pismo u kojem je, kako je izjavio za novinare, zatražio da sud odredi Lindsay odlazak na liječenje od droge, kako bi se oslobodila ovisnosti od lijekova na recept. (hina/metro-portal)

07.07.2010. 08:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh