« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
službeni rezultati

Jacksona je ubila kombinacija ansetetika i sedativa

Obdukcija je pokazala da je Michael prije iznenadne smrti bio sasvim dobrog zdravlja

(MWN)
Više o

Michael Jackson obdukcija

,

Conrad Murray

,

Zeev Kain

,

Michael Jackson smrt

Objavljeni su službeni rezultati obdukcije Michaela Jacksona koji kažu da ga je ubila kombinacija anestetika Propofol i još tri različita sedativa. Ubojita kombinacija zaustavila je srce kralja popa.

Objavio je to dr. Zeev Kain, voditelj odjela za anesteziologiju Sveučilišta u Kaliforniji, koji kaže da je Jackson po rukama imao mnogo tragova igle.

I na koljenima su nađeni tragovi punkcije koji svjedoče o operaciji koljena, te da je primao lijekove kako bi se smanjila upala.

Dr. Kain kaže da je Michael bio prihvatljive težine (62 kg), te da nije patio od ozbiljnih bolesti. Iako je bolovao od artritisa i ćelavio, njegovo zdravlje bilo je dobro.

Jackson je umro nakon što mu je njegov osobni liječnik, dr. Conrad Murray, propisao Propofol i ostale lijekove kako bi mu pomogao da se riješi nesanice. Nakon što mu je dao lijekove, otišao je u kupaonicu, a kad se vratio, Michael je već prestao disati i nije ga se moglo oživjeti.

Policija u Los Angelesu istražuje dr. Murrayja i druge liječnike koji su navodno Jacksonu ilegalno propisali razne lijekove.

02.10.2009. 10:16:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh