« Fun
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
SEKS PAUZA

Sramota uživo: Bankar gledao golu Mirandu Kerr umjesto da radi

POGLEDAJTE VIDEO: Dok je jedan financijski savjetnik davao intervju uživo za Seven News, kolega u pozadini uživao je u golišavim fotkama super-modela

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

golotinja

,

Miranda Kerr

,

bankar

,

gq časopis

Djelatnik banke Macquarie iz Australije osramotio se na televiziji dok je tijekom prijenosa uživo uhvaćen kako gleda polugolu Mirandu Kerr na računalu. Snimke „radoznalog" bankara izravno su se mogle vidjeti osim u prilogu 7 Newsa i na ekranima u svim sidnejskim burzama i brokerskim agencijama.

Televizija je intervjuirala privatnog financijskog savjetnika Martina Lakosa o zbivanjima na financijskom tržištu. No, pažnju gledatelja odvukao je jedan od djelatnika u pozadini s desna Lakosu koji je otvorio mail s fotografijama polugolog super-modela Mirande Kerr s nedavnog foto-sessiona za časopis GQ.

Iz Macquariea su izjavili da istražuju taj incident i da zasad nemaju komentara osim da je takav način korištenja tehnologije neprimjeren u kontekstu poslovanja te da taj incident shvaćaju ozbiljno. Macquarie ima strogu politiku kad je u pitanju korištenje tehnologije pa će se istraga o događaju planira obaviti bez prevelike pompe i isključivo unutar tvrtke.

02.02.2010. 21:34:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh