« Nogomet
objavljeno prije 14 godina
SUDBINA SE PONAVLJA

Velimir Zajec: Luka Koper je ozbiljna momčad

Dinamov trener Velimir Zajec kaže da protiv slovenske momčadi neće biti lako te da očekuje punu podršku navijača modrih

Velimir zajec Dinamo Luka Koper
Velimir zajec Dinamo Luka Koper (Drago Sopta/Cropix)
Više o

Liga prvaka

,

Dinamo Liga prvaka

,

genti temaj

,

veze prekid

,

Busta Rhymes

Trener nogometnog kluba Dinamo Velimir Zajec izjavio je da u drugom pretkolu Lige prvaka hrvatskom prvaku neće biti lako protiv slovenske momčadi Luka Koper.

"Ovo je bila sudbina koja se često ponavlja, a to je da igramo sa slovenskim klubovima. Vidjeli smo ih na našoj nedavnoj prijateljskoj utakmici, kad su pokazali ozbiljnost, iskustvo i čvrstoću. Puni su snažnih i iskusnih igrača, tako da sigurno neće biti lako i dobro je što igramo prvu utakmicu u Zagrebu. Očekujem punu podršku naših navijača jer je ovo najvažnija utakmica za daljnji plasman u Europu, a znamo da su te početne utakmice uvijek najteže. Uostalom, to se najbolje vidi na SP u Južnoj Africi", kazao je Zajec za internetsku stranicu Dinama.

>> Dinamo u 2. pretkolu Lige prvaka protiv slovenske Luke Koper

Dinamo i Koper su prošlog tjedna odigrali prijateljsku utakmicu, a modri su slavili 1:0 pogotkom Mathiasa Chage. Također, Dinamo se po treći puta u pretkolima Lige prvaka sastaje sa slovenskim momčadima, 2003. su u 2. pretkolu izbacili Maribor, a 2007. su eliminirali Domžale.

"Mi već danas počinjemo pripreme za tu utakmicu, pratit ćemo i njihove susrete. Podsjetit ću da su Koprani protiv nas igrali u kombiniranom sastavu, kao i mi protiv njih, i siguran sam da ćemo do tog susreta biti puno spremniji nego kad smo nedavno igrali s njima u Zagrebu i dobili ih 1:0", dodao je Dinamov trener.

>> Velimir Zajec je novi trener Dinama

Prva utakmica na rasporedu je 13. ili 14. srpnja u Zagrebu, a uzvrat je tjedan dana kasnije. Prođe li Dinamo slovensku momčad, treći krug kvalifikacija na rasporedu je 27/28. srpnja i 3/4. kolovoza. Pobjednik iz trećeg kruga ulazi u play-off za ulazak u Ligu prvaka, dok poraženi iz trećeg pretkola ide u kvalifikacije za ulazak u Europsku ligu. (hina/metro-portal)

21.06.2010. 15:21:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh