« Film
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
FAK

Veliki filmski kviz otvara novu sezonu u Zagrebu

Pod vodstvom nešto ćelavijega Gorana Vugrineca Goca, novu ćemo sezonu kviza otvoriti pojačani brojnim sponzorima koji su prepoznali čari naših filmsko-alkoholiziranih mjesečnih druženja

Nova sezona Velikog filmskog kviza
Nova sezona Velikog filmskog kviza (FAK)
Više o

Veliki filmski kviz

,

FAK

Nakon ljetne pauze i jučerašnjeg zabavnog gostovanja u Varaždinu na Trash Film Festivalu, sretni smo što konačno možemo najaviti da će se sljedeći zagrebački Veliki filmski kviz održati u subotu, 19. rujna, u dvorani Produkcije kulture Aplauz u Zvonimirovoj 63, s početkom u 20 sati.

Pod vodstvom nešto ćelavijega Gorana Vugrineca Goca, novu ćemo sezonu kviza otvoriti pojačani brojnim sponzorima koji su prepoznali čari naših filmsko-alkoholiziranih mjesečnih druženja. Zadovoljstvo nam je objaviti da će naše Velike filmske kvizove, uz stare sponzore poput Blitza, Cinestara, Cineplexxa i Zmajske pivovare, ubuduće sponzorirati i fenomenalni mekPers, legendarni rudeški restoran, te Giftonaut, naš novi prijatelj iz Osijeka, web-stranica s pregršt kul majica i postera.

Što se tiče organizacije i strukture kviza, neće biti nekih šokantnih promjena. Odlučili smo možda privremeno ispustiti kategoriju Pogodi tko dolazi na večeru, a umjesto nje ojačati audiovizualnu komponentu, što znači da će kategorijaIzgubljeni u prijevodu biti nešto zastupljenija no inače. Uz nju, tu su naše standardne kategorije Čovjek koji je previše znao, Sofijin izbor, Memento i I See Dead People, a novitet je i povratak provjere općeg znanja iz domena najpoznatijih i najkvalitetnijih televizijskih serija.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane filmoljupce, kvizomane i alkoholičare da se što prije prijave na mail info@fak.hr (stavite "prijava za kviz" u naslov maila, a u sadržaju uključite ime svoje ekipe) ili putem ovog praktičnog obrasca.

Upad na kviz naplaćuje se 15 kuna po osobi, u ekipi mogu biti minimalno dva i maksimalno četiri člana. Za sve informacije stojimo na raspolaganju putem maila ili komentara ispod. Vidimo se devetnaestoga!

13.09.2015. 12:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh