« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
RAZLAZ S HAJDUKOM?

Vejić smanjenje primanja za 50 posto smatra neprihvatljivim

Zbog nepostizanja dogovora sa Upravom kluba o smanjenju svojeg ugovora, Vejić nije uvršten na popis igrača koji će u nedjelju, 17. siječnja otputovati na pripreme u španjolsku Marbellu

(Jakov Prkić/Cropix)
Više o

Hajduk

,

novac

,

Hrvoje Vejić

Vejić je izrazio žaljenje što mu čelnici Hajduka nisu takvu ponudu iznijeli prije mjesec dana kako bi imao vremena pronaći novi klub.

"Bio sam spreman smanjiti svoja primanja za 30 posto, ali ne za 50 posto jer je Uprava došla s tom idejom koju smatram neprihvatljivom", kazao je Vejić.

On tvrdi kako je osobno prošle jeseni, kada je Hajduk postizao loše rezultate, predložio dužnosnicima kluba da se njegov ugovor veže za plasman Hajduka u Europsku ligu tako da se u slučaju neplasmana momčadi u Europsku ligu) ugovor umanji za 30 posto.

"To smanjenje od 30 posto značilo bi na godinu umanjenje za 120 tisuća eura, a za preostale dvije i pol godine trajanja mog ugovora ukupno oko 300 tisuća eura u slučaju da se Hajduk ne plasira u Europsku ligu", kazao je Vejić. Na takav prijedlog čelnicima kluba Vejić se odlučio, kako je objasnio, jer Hajduk može financijski profitirati jedino ukoliko bude igrao u Europskoj ligi.

Vejić je istaknuo kako je razočaran ponudom o smanjenu ugovornih primanja za 50 posto jer bi to značilo da bi mu se godišnja plaća smanjila sa 360 tisuća eura na 180 tisuća eura.

"Ne mogu prihvatiti duplo manju plaću jer bih u tom slučaju zarađivao jednako kao igrači koji ne igraju, a osim toga novac je potreban mojoj obitelji", kazao je Vejić. (hina/metro-portal)

16.01.2010. 17:09:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh