« Kultura
objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana
CEKATE

Večer u stihu na Ljetnom diskontu kulture

Druženje s knjigama
Druženje s knjigama (CeKaTe)
Više o

Ljetni diskont kulture

,

Cekate

Centar za kulturu Trešnjevka i Udruga NOVA STRANICA pozivaju Vas da se, 10. srpnja od 19. i 30 sati prepustite stihovima triju mladih, ali nipošto na našemu književnom nebu novih autorica, Darije Žilić, Romane Brolih i Ane Brnardić.

Posljednja večer ove sezone u našem Knjižnome klubu, prilagođena visokim temperaturama i posljedičnoj kratkoći daha - bavi se književnošću na dah, njeziom najkraćom i najkoncentriranijom formom, stihom. I to ženskim stihom!

Mogli bismo ih predstaviti spominjući silne književne časopise, brojne prijevode, ozbiljan broj bibliografskih redaka, pa i jednoga Kiklopa, ali vjerujemo da će ipak to najbolje učiniti same.

Kako? Dođite i osluhnite!

I ovogodišnji, sedmi po redu LJETNI DISKONT KULTURE (29. lipnja-13. srpnja) ima humanitarni cilj. Spojili smo Diskont sa socijalnom samoposlugom i umjesto kupljene ulaznice posjetitelji će moći donirati hranu i higijenske potrepštine za ljude u potrebi. Stvarnost nam ne da zaboraviti one manje sretne stoga će se sve donacije predati Socijalnoj samoposluzi Zagreb.

Pridružite nam se na večeri stihova i postanite i Vi dio ove humanitarne akcije!

05.07.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh