« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
STVARNO?

Veće grudi na prirodan način

Ananas obiluje vitaminom C i manganom, a u njemu ima i vitamina B6, B1, E, joda, željeza, cinka, provitamina A te puno vlakana koji su dobri za probavu, no i još nešto...

Želite bujniji dekolte?
Želite bujniji dekolte? (Arhiva)
Više o

ananas

,

povećanje grudi

Zaista ima nešto u onoj tvrdnji da voće liječi organe na koje nalikuje - orah je dobar za mozak, mrkva za oči, avokado za reproduktivne organe (kada ga prerežete na pola izgleda kao trudnica), a ne možemo ne primjetititi da dva ananasa mogu oponašati bujne ženske grudi...

Stoga, ako su vam grudi posustale u borbi s gravitacijom i više nisu onako čvrste i bujne kao nekad, ali nemate namjeru ići pod nož, ne brinite - priroda je i za to pronašla rješenje. 

Riječ je o ananasu, a tajna se krije u obilju antioksidansa i sastojaka koji obnavljaju elastičnost u vlaknima i stanicama kože. Osim što estestki dobro djeluje na grudi, ananas čuva i njihovo zdravlje jer djeluje antikancerogeno.

Ananas obiluje vitaminom C i manganom, a u njemu ima i vitamina B6, B1, E, joda, željeza, cinka, provitamina A te puno vlakana koji su dobri za probavu.

Ako uz ananas dodate i vježbe za grudi, jamčimo vam brze rezultate. 

11.04.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh