« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
VELIKA POGREŠKA

Van Gaal: Bilo je zaleđe, uvedite video-tehnologiju!

Trener Bayerna Louis van Gaal priznao je da je gol Miroslava Klosea u 89. minuti utakmice protiv Fiorentine postignut iz zaleđa

(Getty Images)
Više o

Liga prvaka

,

Bayern

,

Fiorentina

,

sudačka pogreška

,

Louis van Gaal

,

zaleđe

,

Miroslav Klose

,

Tom Henning Øvrebø

Pobjednički pogodak postignut je iz zaleđa, priznao je trener Bayernove momčadi Louis van Gaal u osvrtu na 2-1 pobjedu njegove momčadi protiv Fiorentine u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Gol koji je u 89. minuti postigao Miroslav Klose na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivice Olića velika je pogreška norveškog suca Toma Henninga Øvrebøa i njegovih pomoćnika, što je priznao i nizozemski stručnjak bavarske momčadi. Ipak, njegove će riječi malo utješiti Fiorentinu koja je na uzvrat mogla s više obećavajućih 1-1.

''Postigli smo dva pogotka od kojih je jedan bio iz debelog zaleđa. Moderan nogomet ne može se suditi bez pomoći video-tehnologije. Sudac i njegovi pomoćnici ne mogu sve vidjeti, govorim to već deset godina'', kaže Van Gaal i zaključuje:

''Mi smo tako kažnjeni protiv Bordeauxa, sada se to dogodilo momčadi protiv koje smo igrali. To je nogomet, ali treba javno reći da suci ne mogu sve sami. Njima treba pomoć.''

Nakon poraza od Bordeauxa na Allianz Areni (3. studenoga bilo je 2-0 u igranju po skupinama) Van Gaal je kritizirao suce zbog nesviranja jedanaesterca u korist njegove momčadi kod početnog rezultata. Žalio se na igranje rukom gostujućeg igrača u kaznenom prostoru francuskog sastava. (Totalsport)

18.02.2010. 13:22:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh