« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
DERBI U SUBOTU

Vaha: Navijači, dođite na stadion

Trener Dinama želi navijačima na prepunom Maksimiru ponuditi lijepu sportsku predstavu protiv Hajduka

Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić (Ronald Gorsic / CROPIX)
Više o

Vahid Halilhodžić

,

derbi dinamo hajduk

Vahid Halilhodžić pozvao je još jednom navijače da ispune Maksimir u subotnjoj utakmici protiv Hajduka. Požalio se na probleme s ozljedama kojima je opterećena njegova momčad, ali unatoč tome je optimističan, prenosi Hina. 

"Broj ozlijeđenih igrača u Dinamu u ovom kratkom razdoblju otkada sam u klubu veći je negoli sam ih imao tijekom cijele trenerske karijere u Francuskoj", izjavio je danas Halilhodžić, dodavši kako će Šime Vrsaljko morati na operaciju trbušnog zida. Kapetan Bišćan također će propustiti derbi, upitan je i nastup Rukavine, ali očekuje se da će Badelj biti spreman za utakmicu.

Dinamov trener izjavio je kako ljudima potištenima zbog teške gospodarske situacije žele pružiti lijepu sportsku predstavu i vratiti im osmjehe na lica. Zbog toga bih želio vidjeti puni stadion i pozivam navijače i Dinama, i Hajduka da dođu sutra na Maksimir, istaknuo je Halilhodžić.

I dok iz Splita stižu najave da bi oko četiri tisuće navijača Hajduka trebalo stići na sutrašnji derbi u Maksimiru (20.10 sati), navijačka skupina Bad Blue Boys ovoga je tjedna pozvala na nastavak bojkota Dinamovih utakmica i zajedničko gledanje derbija na video-zidovima u kafićima u Tkalčićevoj ulici.

Bad Blue Boysi su istaknuli da neće organizirano prisustvovati prosvjedima građana protiv hrvatske Vlade, koji se već danima održavaju u Zagrebu, a koji su najavljeni i za subotu. Bad Blue Boysi mjesecima traže odlazak izvršnog dopredsjednika Dinama Zdravka Mamića i cijele Dinamove uprave.

Dinamova uprava, pak, polaže nade u uspjeh akcije "Veliki derbi, veliki poklon", kojom kupcima karata za susret protiv Hajduka poklanja klupske dresove.


18.03.2011. 17:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh