« Sport
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Bračne vode

Uzrok nesreće Tigera Woodsa je svađa sa ženom?

Superzvijezda golfa, Tiger Woods, bio je u nesvijesti 6 minuta, a pretrpio je i manje ozlijede lica nakon što se svojim džipom zabio u drvo i hidrant

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Tiger Woods

,

prometna nesreća

,

svađa

,

Elin Nordegren

33-godišnjaka je iz vozila izvukla njegova žena, švedski model Elin Nordegren. Elis je navodno čula nesreću, te je istrčala iz kuće s golf palicom kako bi razbila stražnje staklo automobila i izvukla Tigera van.

Najbolje plaćeni spotraš svijeta bio je u nesvjestici dok je njegova žena pozvala policiju, nakon čega je prebačen u bolnicu.

Izvori bliski paru tvrde kako su se Tiger i Elin posvađali prije nesreće. Razlog svađi bila je navodna Tigerova prijevara s 34-godišnjom hostesom i starletom Rachel Uchitel. Rachel je inače njegova velika obožavateljica. Fotografirana je u istom hotelu u kojem je odsjeo i Woods tijekom Australian Opena.

Odvjetnici poznatog sportaša zanijekali su ove navode, dok policija danas namjerava s Tigerom obaviti obavijesni razgovor kako bi se utvrdile činjenice oko nesreće. Naime, on nije imao pojas pa je licem udario u vjetrobran. Zračni jastuci na njegovom Cadillac Escalade SUV-u nisu se otvorili zbog male brzine. Policija navodi kako Tiger nije bio pod utjecajem alkohola ali bi mogao dobiti globu zbog ne nošenja pojasa.

29.11.2009. 11:49:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh