« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
29 EURA

Uskoro redoviti letovi iz Sarajeva za Zagreb i Beograd

Zrakoplovi prema Zagrebu će letjeti navečer, iz Zagreba ka Sarajevu rano ujutro, a iz BH Airlinesa najavljuju povoljne cijene

(Wikipedia)
Više o

Wrong Side Of The Wall

,

Sagan

,

Kryn

Bosanskohercegovačka zrakoplovna tvrtka BH Airlines tijekom svibnja će uspostaviti redovite letove iz Sarajeva prema Zagrebu i Beogradu, najavljeno je iz sjedišta te tvrtke.

Zrakoplovi BH Airlinesa prema Beogradu počinju letjeti svakodnevno od 17. svibnja dok se promet prema Zagrebu treba početi odvijati od 20. svibnja.

Redovite zračne veze na tim linijama već održavaju Croatia Airlines odnosno JAT, no iz BH Airlinesa najavljuju kako će svojim putnicima ponuditi povoljnije cijene kakve nude nižetarifni zračni prijevoznici.

Tako je najavljeno da će se zrakoplovne karte na linijama Sarajevo-Zagreb moći kupiti već po cijeni od 29 eura u što nisu uključene pristojbe zračnih luka.

Zrakoplovi BH Airlinesa prema Zagrebu će letjeti u večernjim terminima, a iz Zagreba ka Sarajevu rano ujutro. Croatia Airlines u tim terminima do sada nije imao letova za Sarajevo.

BH Arlines tvrtka je čiji je većinski vlasnik Federacija BiH, no Turkish Airlines je prije dvije godine postao strateški partner preuzevši 49 posto vlasničkog udjela.

BH Airlines od tada je počeo širiti mrežu odredišta koja povezuje sa Sarajevom, a od ove godine u partnerskim je odnosima s američkim Unitedom s kojim preko Zuricha održava letove prema SAD-u. (hina/metro-portal)

10.05.2010. 20:01:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh