« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
SVADBA, SVADBA

USKOK se skinuo s vrata županice Marine Lovrić

Utvrđeno je da nisu točni navodi kaznene prijave da je županica Marina Lovrić financirala troškove svadbene svečanosti svoga sina sredstvima županije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Miroslav Kiš/CROPIX)
Više o

USKOK

,

marina lovrić

,

sisačko-moslavačka županija

,

troškovi reprezentacije

USKOK je na internetskim stranicama danas objavio kako je odbačena kaznena prijava protiv županice Sisačko-moslavačke županije Marine Lovrić da je od 31. ožujka do 30. travnja prošle godine iznos od oko 120.000 kuna, prikazan kao trošak reprezentacije županije, stvarno utrošila za svadbu svoga sina.

Podsjeća se da je USKOK primio kaznenu prijavu protiv županice Lovrić zbog kaznenoga djela zloporabe položaja i ovlasti vezano za nenamjensko trošenje sredstava reprezentacije Sisačko-moslavačke županije, a koja su, kako su smatrali podnositelji kaznene prijave, stvarno utrošena za pripremu svadbe sina županice.

Navodi se da je, nakon provedene detaljne istrage, utvrđeno da nema osnovane sumnje da bi Marina Lovrić počinila prijavljeno kazneno djelo, te je danas doneseno rješenje o odbacivanju kaznene prijave. U kaznenoj prijavi stoji da je Sisačko-moslavačka županija, u razdoblju od 31. ožujka do 30. travnja 2009., za reprezentacije utrošila oko 120.000 kuna, koja su, kako smatraju podnositelji kaznene prijave, stvarno utrošena za pripremu svadbe sina županice Marine Lovrić.

Tijekom istrage provjerena je cjelokupna relevantna dokumentacije i obavijesni razgovori s osobama koje su znale za navode iz kaznene prijave, a provjereni su i računi za svadbu sina Marine Lovrić. Utvrđeno je da nisu točni navodi kaznene prijave da je županica Marina Lovrić financirala troškove svadbene svečanosti svoga sina sredstvima županije već da su ta sredstva namjenski utrošena za troškove županije te je kaznena prijava odbačena. (hina/metro-portal)

26.03.2010. 21:09:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh