« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
I DALJE ŠEFICA?

USKOK prihvatio kaznenu prijavu protiv Nade Čavlović Smiljanec

USKOK je prihvatio kaznenu prijavu i proširio istragu i na vlasnika OLT-a Željka Biloša i Nadu Čavlović Smiljanec koje se sumnjiči da su unaprijed dogovorili zaustavljanje ovršnog postupka

Nada Čavlović Smiljanec i dalje je šefica Porezne
Nada Čavlović Smiljanec i dalje je šefica Porezne (Screenshot HRT)
Više o

USKOK

,

Nada Čavlović Smiljanec

,

prihvaćanje prijave

Nada Čavlović Smiljanec je pod sumnjom da je nagovorila pročelnicu Porezne uprave Osijek Ružicu Kovačević da zaustavi ovršni postupak koji se trebao provesti nad tvrtkom OLT iz Osijeka.

U konačnici je to omogućilo OLT-u da bez problema posluje preko svojih računa sve do prestečajne nagodbe u svibnju 2013. godine, a revni službenici izračunali su da je državni proračun tako oštećen za barem 11.88 milijuna kuna.

USKOK je prihvatio kaznenu prijavu i proširio istragu i na vlasnika OLT-a Željka Biloša i Nadu Čavlović Smiljanec koje se sumnjiči da su unaprijed dogovorili zaustavljanje ovršnog postupka, što je šefica Porezne uprave demantirala na pressici u subotu rekavši da Biloša niti ne poznaje.

No, ona je i dalje šefica Porezne i pomoćnica ministra financija Slavka Linića, iako Milanoviću ništa nije jasno. Bome, sjajna država ...

29.04.2014. 19:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh