« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
1982. - 2013.

Umro glavni glumac u seriji Glee - Cory Monteith

Mladi je glumac u javnosti već dulje vrijeme poznat po ovisnosti o drogi i alkoholu, ali nema još potvrde da je predoziranje uzrok njegove smrti

Cory Monteith
Više o

Cory Monteith

Cory Monteith, punim imenom Cory Allan Michael Monteith, kanadski glumac i muzičar, najpoznatiji po ulozi Finna Hudsona u megapopularnoj seriji televizijske kuće Fox, pronađen je mrtav jučer poslijepodne u hotelskoj sobi u hotelu Fairmont Pacific Rim u Vancouveru.

Iako nije bilo vidljivog uzroka smrti, kanadska je policija na tiskovnoj konferenciji odbacila mogućnost ubojstva. Obdukcija je zakazana za 15. srpnja.

Prema pisanju svjetskih portala, Cory je petak navečer proveo je u društvu, ali se u sobu u kojoj boravi od 6. srpnja, vratio sam. Budući da se jučer nije odjavio iz sobe na vrijeme, osoblje hotela posumnjalo je da se nešto događa pa su otišli provjeriti situaciju u njegovoj sobi. Kada su došli, pronašli su ga mrtvog. Nije poznato je li s njim u društvu bila njegova dugogodišnja djevojka Lea Michele koja također glumi u seriji. Prema nekim glasinama, par se uskoro trebao vjenčati.

Glumac je u javnosti poznat kao ovisnik o alkoholu i drogama. Posljednji se put prijavio u kliniku za liječenje ovisnosti ovoga ožujka. U klinikama se liječi još od teenagerskih dana, ali bezuspješno. Mnogi zbog toga sumnjaju da bi uzrok smrti moglo biti predoziranje, ali to su ipak samo nagađanja jer službenih informacija nema.

14.07.2013. 11:04:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh