« Film
objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana
COOL

Ulovite besplatnu projekciju Lavandermana u Vintage Industrialu

Radnja filma smještena je na Hvaru i prati dogodovštine hvarskog superheroja Borisa Bunčuge i sumnjičave novinarke koja je stigla na otok u potrazi za pravom istinom o njegovim nadnaravnim sposobnostima

Kultni Lavanderman u Vintageu
Kultni Lavanderman u Vintageu (Vintage Industrial)
Više o

Lavanderman

,

film

,

Vintage Industrial Bar

U nedjelju 7. listopada ne propustit pogledati prvi hrvatski superherojski film - LAVANDERMAN!

Film prati dogodovštine hvarskog superheroja Borisa Bunčuge (Damir Markovina) i sumnjičave novinarke (Anja Alavanja) koja je stigla na otok u potrazi za pravom istinom o njegovim nadnaravnim sposobnostima.

Scenarij se oslanja na istoimeni strip autora Tonija Favera i crtača Vanče Rebca. Film je nastao na temelju entuzijazma, bez ikakvog budžeta, u produkciji scenarista Tonija Favera, redatelja Zvonimira Rumboldta i direktora fotografije Tomislava Krnića.

Glavne likove tumače Damir Markovina i Anja Alavanja, a u epizodnim ulogama pojavljuju se i brojna poznata lica: Marijan Ban, Fashion Guru Boris Banović, Davor Gobac, Dražen Lalić, Vinko Brešan, Krešimir Mišak, Rafo, Tanja Tušek, Frano Lasić, Marijana Batinić i Petra Nižetić, TBF-ovci i kao specijalni gost Zoran Prodanović - Prlja, pjevač grupe Let 3.

Film je sniman u Jelsi, Pitvama, Velom Grablju, Starome Gradu, Vrisniku i Poljicama na otoku Hvaru te Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Evo i trailera:

06.10.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh