« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
0:2

Ukrajina nemoćna protiv Francuske

Francuska je s dva brza gola potopila domaćine, čime je izbila na vrh svoje skupine te slovi kao najizgledniji kandidat za nastavak natjecanja

Čini se kako je prekid ipak bolje pao francuskim igračima, koji su kontrolirali igru i nizali prijetnje
Čini se kako je prekid ipak bolje pao francuskim igračima, koji su kontrolirali igru i nizali prijetnje (www.hrsport.net)
Više o

ukrajinska reprezentacija

,

Euro 2012.

,

francuska reprezentacija

Mat u dva poteza - tako bi se u nekoliko riječi mogla sumirati prva utakmica drugog kola skupine D na Europskom prvenstvu. Francuska je s dva brza gola potopila domaćine Ukrajinu, čime je barem privremeno izbila na vrh svoje skupine te slovi kao najizgledniji kandidat za nastavak natjecanja.

Olujno nevrijeme nadvilo se nad Donbass Arenu, zbog čega je sudac Kuipers bio prisiljen poslati igrače u svlačionice nakon nepunih pet minuta igre. Utakmica je ipak nastavljena u 19 sati, zbog čega će ući u anale kao prva koja je na taj način privremeno odgođena.

Čini se kako je prekid ipak bolje pao francuskim igračima, koji su kontrolirali igru i nizali prijetnje u prvom poluvremenu, ali bez konačnog rezultata.

U drugom su poluvremenu Francuzi naplatili sve promašaje iz prvog dijela nakon što se Menez u 53. minuti iskupio za ranije promašaje, a čavao u lijes ukrajinskim ambicijama u ovoj utakmici zabija Cabayea tri minute kasnije.

Francuzi imaju četiri boda, a Ukrajina tri. U devet sati počela je druga utakmica skupine između Engleske i Švedske.

15.06.2012. 21:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh