« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
STANJE NA PROMETNICAMA

Ukinute sve zabrane na autocesti A1

Autocesta A1 otvorena je za sva vozila, no na nekim dionicama je zbog snijega na kolniku brzina ograničena na 60 kilometara na sat

Fotografija vijesti
Više o

stanje na cestama

,

zimski uvjeti

,

autocesta A1

,

brzina

Autocesta A 1 otvorena je za sav promet, a zbog mjestimičnog snijega na kolniku brzina je na nekim dionicama ograničena na 60 kilometara na sat, javlja Hrvatski autoklub (HAK)

Za sav promet i dalje su zatvorene D1 Gračac-Knin, D59 Kistanje-Bribirske Mostine, D218 Brotnja-Sučević, D425 Čeveljuša-Karamatići i D506 Dobroselo-Mazin.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica u oba smjera, D25 Gospić-Karlobag i ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Na Jadranskoj magistrali od Bakra do Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama (I. skupina), a na dionici od Karlobaga do Svete Marije Magdalene promet je dopušten samo osobnim vozilima.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama zimski uvjeti i dalje traju na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice i na D 3 kroz Gorski kotar ( pa trenutačno nema otvorene ceste za ta vozila između Zagreba i Rijeke), kao i na većini državnih cesta u Slavoniji, Baranji, Lici, Gorskom kotaru, dijelu središnje i sjeverozapadne Hrvatske te u Dalmaciji.

Na pojedinim graničnim prijelazima na snazi je zabrana prometovanja za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Trajekti i katamarani na riječkom području plove redovito, uključujući linije Brestova-Porozina, Valbiska-Merag i Prizna-Žigljen.

13.02.2012. 08:18:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh