« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
DISCIPLINSKA KOMISIJA PRESUDILA

Ukinuta odluka o poništenju utakmice Medvjeda i Mladosti

Medveščak se žalio na odluku o suspenziji trojice svojih igrača i poništenju utakmice koja je registrirana 5-0 za Mladost

Fotografija vijesti
Više o

Mladost

,

Medveščak

,

hokej

,

Mislav Blagus

Ukinuta je odluka o poništenju utakmice 3. kola domaćeg prvenstva između Medveščaka II i Mladosti koja je registrirana rezultatom 5-0 za Mladost kao i odluka o suspenziji trojice igrača Medveščaka, a nakon što se taj klub žalio Disciplinskoj komisiji HSHL-a, piše Hina.

Odluku o poništavanju donijelo je u ponedjeljak Povjerenstvo za natjecanja, a razlog za to je bio što tri igrača Medveščaka Mislav Blagus, Saša Rajsar i Gala Koren navodno nisu imala valjani liječnički pregled za hrvatsko prvenstvo. Uz njih su suspendirani bili i trener Ivo Ratej i Donald Mclean. KHL Medveščak se žalio na tu odluku.

"Odlukom Disciplinske komisije HSHL kao drugostupanjskog tijela uslijed žalbe KHL Medveščak Zagreb odlučeno je jednoglasno da se ukida odluka o poništenju utakmice između Medveščaka II i Mladosti. Također se ukida odluka o stegovnom postupku protiv Mislava Blagusa, Saše Rajsara, Gala Korena, Ive Rateja, Donalda Macleana", kaže se u e-mailu kojeg je dobila Hina.

Predmet se vraća prvostupanjskom tijelu na ponovno raspravljanje i odlučivanje.

21.10.2011. 17:58:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh