« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Kao iz filma

Uhvatila muža pedofila predstavljajući se kao djevojčica na internetu

61-godišnja Cheryl Roberts sumnjala je kako njezin suprug David preko interneta mami djevojčice na seks

Uhvaćeni David Roberts
Uhvaćeni David Roberts (Daily Mail)
Više o

internet

,

pedofilija

,

supruga

,

pedofil

I tako je majka dvoje djece, odlučila putem drugog kompjutera u kući provjeriti jesu li njene sumnje doista opravdane. Predstavila se kao 14-godišnja djevojčica i otkrila svojeg muža na djelu. On navodno uopće nije bio svjestan da s druge strane razgovara s vlastitom ženom. Roberts joj je ponudio sastanak. Cheryl je bila toliko šokirana da je odlučila pozvati policiju koja je zaplijenila njegov kompjuter.

Naime, postala je sumnjičava zbog količine vremena koje njezin suprug provodi za kompjuterom, te nakon eksplicitne poruke upućene nekoj djevojčici, koju je primijetila na sučelju njegovog kompjutera dok je bio odsutan.   

Policija je na računalu pronašla desetke pornografskih slika s djecom, a on je u početku smatrao da su ga ulovili jer ih je skidao preko interneta. Tek tjednima kasnije saznao je da ga je prijavila vlastita žena.

Roberts je izjavio kako nije imao seksualnih odnosa s djevojčicama ali je namjeravao. Dobio je kaznu od 3 godine liječenja i zabranu pristupa osobama mlađim od 18 godina. Par se nakon svega namjerava razvesti.

12.11.2009. 12:33:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh