« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Uhićen George Michael

Stara priča - posjedovanje droge

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

George Michael

,

uhićenje

,

posjedovanje droge

Pop-zvijezda George Michael dobio je policijsko upozorenje nakon što je uhićen zbog posjedovanja droge, objavili su u nedjelju britanski mediji.

"Sunday People" objavio je da je Michael (45) uhićen u petak poslijepodne u javnom zahodu u sjevernome londonskom predgrađu Hampsteadu nakon što je kod njega pronađen crack (oblik kokaina) i marihuana.

"Mogu potvrditi da je 45-godišnji muškarac uhićen 19. rujna zbog sumnje u posjedovanje droge na području Hampstead Heatha", rekao je glasnogovornik policije.

"Odveden je u policijsku postaju na sjeveru Londona, gdje je dobio upozorenje zbog posjedovanja droga klase A i C", rekao je.

Michaelovi agenti izvješće nisu željeli komentirati.

Popularni pjevač već je nekoliko puta imao problema sa zakonom zbog povremenog uzimanja droge.

Prije dvije godine u Londonu je pronađen omamljen za upravljačem automobila, a poslije je priznao da je vozio iako za to nije bio sposoban zbog droge. Zabranjena mu je vožnja na dvije godine i osuđen je na 100 sati dobrotvornog rada.

U intervjuu za BBC prošle godine Michael je govorio o svojem problemu s drogama, te je priznao kako je svjestan da puši previše marihuane i da pokušava smanjiti. (HINA)

21.09.2008. 19:49:42
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh