« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
KRUG SE SUZIO

Uhićen BBB-ovac odgovoran za gubitak oka policajca Troktera

Mladić je na sud doveden oko 16,20 sati, a policija ga je zavezanog 'lisicama' uvela na prednji ulaz zgrade na Zrinjevcu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damjan Tadić/CROPIX)
Više o

policija

,

Dinamo - Hajduk

,

BBB

,

ladyswap

,

noć kazališta raspored

,

noć kazališta program

Policija je uhitila Nikicu M., 20-godišnjaka osumnjičenog da je teško ozlijedio policajca u prošlotjednim neredima na maksimirskom stadionu tijekom utakmice Dinama i Hajduka, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja mladić je s kaznenom prijavom za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti prepraćen dežurnom istražnom sudu zagrebačkog Županijskog suda, koji bi ga trebao ispitati i odlučiti hoće li ga zadržati u pritvoru ili pustiti na slobodu.

Mladić je na sud doveden oko 16,20 sati, a policija ga je zavezanog 'lisicama' uvela na prednji ulaz zgrade na Zrinjevcu.

Načelnik zagrebačke policije Tomislav Buterin krajem prošlog tjedna je ustvrdio da se sužava krug sumnjivaca za teško ranjavanje policajca kojemu je "topovski udar" u odskoku od tla eksplodirao u blizini glave. No, još na jutrošnjoj konferenciji za novinare policija nije željela potvrditi je li otkrila napadača na svog kolegu, ranjenog tijekom derbija 1. svibnja. (hina/metro-portal)

08.05.2010. 17:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh