« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
PRIJAVITE KLINCE

Udruga Buđenje organizira besplatan posjet Zoo vrtu Zagreb

Planiran je obilazak Zoološkog vrta, te edukacija kroz obrazovni program koji je namijenjen uzrastima od 1. do 4. razreda osnovne škole

Kornjača
Kornjača (Zoo Zagreb)
Više o

djeca

,

zagreb-info

,

ADHD

,

zoo vrt

,

preuranjeni orgazam

,

disfunkcija

Udruga Buđenje s veseljem poziva djecu 1. - 4. Razreda osnovne škole na druženje, 17. listopada u Zoološkom vrtu grada Zagreba, koji je i sponzor ovog posjeta. Planiran je obilazak Zoološkog vrta, te edukacija kroz obrazovni program "Čuvam svoj planet".

Program se izvodi u edukacijskom centru Zoološkog vrta, te traje 60 minuta. Cilj programa je razvoj odgovornog odnosa prema okolišu, te osvješćivanje vlastite uloge u njegovu očuvanju, kao i nužnost održivog razvoja za očuvanje ravnoteže na Zemlji. Edukatori na praktičan i zoran način vode djecu kroz mogućnosti štednje vode i energije, te pravilno gospodarenje otpadom u vlastitom domu.

Kroz nekoliko praktičnih demonstracija, djeca će saznati kako mogu štedjeti struju i koliko je otpad opasan za životinje. Također, djeca će imati kontakt sa živim životinjama - žabom i kornjačom.

Sastanak je u 10h ispred glavnog ulaza u Maksimirski perivoj, a obrazovni program počinje oko 10:15. Djeca bi trebala ponijeti sendvič i vodu/sok za užinu. U slučaju loših vremenskih uvjeta, moli se da ponesu i kabanicu/kišobran. Kraj posjeta Zoološkom vrtu - oko 13 sati.

 - 10:00 Sastanak
 - 10:15 Početak programa
 - 11:30 Kraj programa i užina 
 - 11:45 Početak obilaska Zoološkog vrta
 - 13:15 Sastanak s roditeljima kod glavnog ulaza u Maksimirski perivoj

Prijave i informacije na 098 997 8915.

Trenutne aktivnosti udruge Buđenje



13.10.2010. 08:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh