« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
BRAČNE VODE

Udale se Jelena Veljača i Nika Fleiss

Glumica i sportašica odlučile su ozakoniti svoje veze te iduću godinu dočekati u zagrljajima supruga

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti ( Dragan Matić/Cropix )
Više o

Nika Fleiss

,

brak

,

Jelena Veljača

,

udaja

Scenaristica Jelena Veljača i glumac Janko Popović Volarić uplovili su u bračnu luku u zagrebačkom restoranu Apetit na Novoj Vesi , prenosi Gloria. Iako su detalje o svojem vjenčanju pokušali zadržati u tajnosti, pogotovo jer su fotografije i priču sa svadbe prodali jednom tjedniku, o njihovom najsretnijem danu puno toga se doznalo.

Tako je još prije nekoliko dana "procurilo" da je Jelena dizajnersku vjenčanicu kupila u Londonu, a da joj je kuma Petra Dugandžić. Na svadbi se okupilo oko sedamdeset njihovih najbližih prijatelja i članova obitelji, a među njima su i glumica Nataša Janjić s dečkom Joškom Lokasom, vizažist Tomo Vrban, Vjekoslava i Tonći Huljić, glumac Amar Bukvić...

Jelena Veljača (28) upoznala se prije dvije godine s glumcem Jankom Popovićem -Volarićem (29) tijekom zajedničkog rada na snimanju serijala "Ponos Ratkajevih". Svestrana Jelena prekinula je tada vezu s producentom Romanom Majetićem i upustila se u novu avanturu koja je nakon mjeseci zajedničkog života dovela do izgovaranja sudbonosnog "da".

Nika izrekla sudbonosno ˝da˝ francuskom treneru

U jeku skijaške sezone jedna od naših najpoznatijih skijašica Nika Fleiss iskoristila je jedan od rijetkih slobodnih dana i prošle srijede, 23. prosinca, izrekla sudbonosno 'da' svojoj velikoj ljubavi skijaškom treneru Michelu Lucatelliju.

Nika se vjenčala u rodnom Samoboru na opuštenoj i samo za užu obitelj rezerviranoj ceremoniji u restoranu "Zeleni papar" gdje je bio i matičar, a pravo se slavlje s puno uzvanika i crkveno vjenčanje očekuje na ljeto na otoku Cresu. Zaljubljeni novopečeni supružnici dva su dana proveli u Nikinom domu, a popodne na sam Božić skijašica je otputovala na trening u austrijski Innerkrems.

27.12.2009. 09:24:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh