« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
FOTO SAFARI

Učite i zabavite se u Zoo vrtu Zagreb

Novi edukativni program Zoo vrta Zagreb pruža vam mogućnost da se kroz zabavu naučite koristiti fotoaparatom, a pritom nešto naučite i o životinjama - OSVOJITE ULAZNICU

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Foto safari)
Više o

fotografija

,

životinje

,

topljenje

,

Langenscheidt

U šetnji Zoo vrtom pravi je užitak naići na trenutke baš kad životinja radi nešto posebno, primjerice, bebu valabija taman kad proviruje iz tobolca ili patuljastog vodenkonja baš kad zijeva!

Volimo gledati životinje u akciji, posebno u trenucima kad su smiješne i pomalo nespretne. Zoo vrt Zagreb pruža Vam priliku za snimanje životinja baš u takvim zanimljivim trenucima i sa neuobičajenih mjesta.

750x-crvenokljuni_labud_cygnus_olor.jpg

Metro portal svaki tjedan vodi jednog sretnika na Foto safari!

Profesionalni fotograf pomaže vam savladati osnovne tehnike snimanja dok edukatora koji vas vodi kroz Zoo vrt možete pitati sve što vas zanima o životinjama! Svi sudionici programa na poklon dobivaju zajedničku fotografiju, a ukoliko žele mogu sudjelovati u mjesečnoj nagradnoj igri kada se bira fotografija mjeseca.

Kako postati dio ove avanture?

Sudjelovati mogu sve osobe koje su starije od 8 godina i posjeduju vlastiti digitalni fotoaparat. U grupi je najmanje 8, a najviše 12 osoba. Program se odvija vikendom, traje do 2h, a u uredu edukatora možete provjeriti točne termine i rezervirati svoje mjesto.

Saznajte više na www.zoo.hr
(ured edukatora 2302 - 198 / 3,
e-mail: edukacija@zoo.hr)

26.08.2010. 12:00:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh