« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SVI NA SANJKANJE

U Zagrebu u nedjelju čak -13 stupnjeva

Snijeg bi trebao prestati padati no, prema prognozi, očekuju nas minusi. Na Cmroku snijega ima dovoljno za sanjkanje

Cmrok je jutros već pun sanjkaša
Cmrok je jutros već pun sanjkaša (Metro)
Više o

snijeg

,

vremenska prognoza

,

sanjkanje

Danas, u subotu, vrijeme bi se trebalo smiriti nakon što je u petak snježno nevrijeme uzrokovalo brojne probleme. No djeca se mogu veseliti jer će niske temperature spriječiti otapanje snijega, pa će se čitav tjedan moći uživati na sanjkanju.

Prema DHMZ-u, u prvome dijelu subote bit će umjereno i znatno oblačno, u unutrašnjosti ponegdje sa snijegom, a na južnom i dijelu srednjeg Jadrana s kišom. Poslijepodne postupno razvedravanje uz mogućnost za kišu još na krajnjem jugu, a za snijeg mjestimice u Lici.  

Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, a ponegdje i olujna bura, a na otvorenom moru južnog Jadrana jugo, u slabljenju prema kraju dana. Najviša dnevna temperatura između -4 i 1, na Jadranu od 6 do 11 °C, na sjevernom dijelu mjestimice malo niža.

Međutim, u nedjelju će uslijediti značajan pad temperature, te će jutra u narednom tjednu biti hladnija od minus deset stupnjeva. Tako se u nedjelju u Zagrebu očekuje najniža temperatura od -13°C, a tijekom tjedna kretat će se između -1 (u utorak) i -11 (četvrtak) stupnjeva. Najviša temperatura bit će u utorak, dizat će se do 4 stupnja Celzijusa. Slične temperature bit će u većini krajeva u unutrašnjosti, dok će one u Dalmaciji biti nešto 'toplije', ali ipak u minusu.

07.02.2015. 11:42:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh