« Fun
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Hvar

U Utrci ludih plovila pobijedio "Restoran Kozara"

POGLEDAJTE GALERIJU - Utrka koja pokušava postati vesela Vrbovljanska tradicija nakon godine stanke uspješno organizirana

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Snimila: Ida Klemenčić)
Više o

vrboska

,

Utrka ludih plovila

,

otok Hvar

Ove godine Utrka ludih plovila u Vrboskoj na otoku Hvaru prošla je bez diskvalificiranih kandidata! Ukupno je na trci u nedjeljno predvječerje sudjelovalo čak osam veselih posada: Kiki posada, Pepa trio, The Blues Brothers, Čistilice, Restoran Kozara, 3 gusara, Spasilačka služba Vrboska i Veljko Debeljko.

Prijavila se i Vremenska kapsula, ali je zakasnila na utrku. Natjecatelji su nagrade mogli osvojiti u tri kategorije: Utrci do cilja, u koji je prva ušla Spasilačka služba, Natjecanju u veslanju (s čime se veslalo), tu nagradu je osvojio Pepa trio koristeći luftić i veslo!

Zadnja i najprestižnija nagrada - ona za Najbolje plovilo - dodijeljena je daleko najmaštovitija - Restoranu Kozara. Već samo ime izazvalo je kod sudaca nostalgiju jer baš se tako zvao jedan od tek dva "društvena" restorana koja su u Vrboskoj radila do početka devedesetih.

Program je vodio Kristian Ugrina, a okupljenu su publiku zabavljale Vrbovljanske mažoretkinje. Svi se nadaju da će utrke biti i sljedeće godine, jer kao što skoro svi znaju, prošle godine nije bilo utrke zbog nedostatka kandidata.

Piše: metro-portal
25.08.2009. 21:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh