« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
SJAJNO!

U srijedu, 25. rujna otvara se Zagrebački buvljak

Neovisno o tome je li cilj prodaja ili kupnja ili tek opuštanje i uvid što sve ima, ponuda Zagrebačkog buvljaka jamstvo je da će svaki posjetitelj pronaći nešto za seb

Zagrebački buvljak u Dubravi
Zagrebački buvljak u Dubravi (Zagrebački buvljak)
Više o

Zagrebački buvljak

,

Dubrava

U zagrebačkoj četvrti Dubrava otvara se u srijedu, 25. rujna Zagrebački buvljak, novo mjesto susreta ponude i potražnje koji će nesumnjivo obogatiti zagrebački svijet sajmova, i to svake srijede.

Namijenjen je onima koji su u svojim ormarima pronašli retro blago, onima koji svojim raznoraznim predmetima žele pronaći novoga vlasnika ili su u potrazi za nečim drukčijim ili nekim second hand stvarima.

Za sve njih Zagrebački buvljak odličan je izbor. Prostire se na čak 7.000 četvornih metara i nalazi se u Gornjoj Dubravi u Ulici Klin 27. Do tamo se može doći gradskim prijevozom, tramvajskim linijama 4 i 11.

Stanica na kojoj se silazi je Čulinečka i do Zagrebačkog buvljaka dijeli vas tek nekoliko minuta šetnje. Za one koji dolaze automobilima, osigurano je parkiralište uz sami Buvljak.

Za vremenske prilike ne treba brinuti, jer se Zagrebački buvljak prostire i na otvorenom i na zatvorenom prostoru.

Ponudu Zagrebačkog buvljaka najlakše je opisati riječima sve i svašta. Posjetitelje očekuju prodajno-izložbene zone sa starim, rabljenim stvarima, ali i novima, ugostiteljska ponuda te zabavni sadržaj.

Neovisno o tome je li cilj prodaja ili kupnja ili tek opuštanje i uvid što sve ima, ponuda Zagrebačkog buvljaka jamstvo je da će svaki posjetitelj pronaći nešto za sebe, nešto baš po svome ukusu! 

24.09.2013. 09:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh