« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

U predahu od smrzavanja i jesenskog jada, stiže KOZa sredinom listopada

Želite li zaigrati 55. KOZu, svoju ekipu prijavite odmah putem jednostavne prijavnice u članku

Najbolji kviz u gradu
Najbolji kviz u gradu (Arhiva)
Više o

prijave

,

kviz KOZa

Nakon dvije KOZe u rujnu, na kojima smo se toliko zabavili da smo požalili što smo uopće uzimali pauzu preko ljeta, od sredine listopada krećemo dobrim starim ritmom. U nedjelju, 14. 10., s početkom u 19:15 u Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10, Zagreb) odigrat ćemo 55. izdanje KOZe, kviza općeg znanja.

Pod vodstvom Gorana Vugrineca Goca, stand-up legende, amaterskog biciklista i čovjeka koji svaku kavu pretvori u šou, a svako strano ime u izazov, zabavit ćemo se uz raznovrstan kviz od stotinjak pitanja raspoređenih u pet-šest kategorija. Svaka ekipa može imati maksimalno četiri članice/člana (ako vas je više, napomenite nam na prijavi - ne možete sudjelovati u finalu), ulaznica se naplaćuje 20 kuna po osobi, a bogat nagradni fond omogućili su naši dragi sponzori.

Želite li zaigrati 55. KOZu, svoju ekipu prijavite odmah putem ove jednostavne prijavnice:

HOĆU KOZu

Za sve koji dosad nisu imali priliku odigrati KOZu ukratko ćemo predstaviti osnovnu strukturu kviza. Za svako pitanje predviđeno je 30 sekundi vremena. Prva kategorija, Opći kaos, donosi 20 pitanja iz svih mogućih područja općeg znanja formuliranih na standardnom kvizaškom pitanje-odgovor principu.


15 razloga zašto te mrzim naša je "A, B ili C" kategorija s fotografijama.


Sofijin izbor ponudit će četiri različita tematska seta pitanja, a sretnici koje voditelj izvuče iz šešira moći će odabrati dvije kategorije na koje će morati odgovarati cijela dvorana.

 


Multimedijalna kaljuža predstavlja pet različitih filmića koje smo montirali za kviz. U svakom filmiću ekipe će morati paralelno analizirati sliku, zvuk i titlove. Primjerice, u ovoj snimci traži se ime filma (video), ime serije (audio) i ime pjesme (titlovi):

Čija mama crne brege dere KOZina je klasična igra asocijacija. Pet točnih odgovora na naša pitanja donosi vam pet hintova koji upućuju na jednu stvarnu osobu čiji identitet morate otkriti.


Finalna kategorija, brzopotezno rešetanje Točno u podne, na pozornicu će izvesti dvije najuspješnije ekipe kako bi se saznao konačan pobjednik kviza.


Ne dajte da vas ova pitanja ili velik broj kategorija zastraši. Osnovna poanta KOZe od samog je početka bila da se lijepo zabavimo, opustimo i možda naučimo nešto novo. Vidimo se u nedjelju, 14. listopada!
09.10.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh