« Film
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
PRIRODNE OBLINE

U novim "Piratima s Kariba" samo glumice bez silikona

Na jednom havajskom otoku snima se četvrti dio jedne od najuspješnijih trilogija ikad

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Pirati s Kariba

,

silikoni

,

glumice

No, ovoga puta reditelj Rob Marshall ne želi glumice koje imaju silikonske grudi. On izričito zahtijeva da to budu glumice s prirodnim oblinama i prirodnim grudima. Marshall je od agenata za kasting u Los Angelesu zahtijevao da traže samo glumice s lijepim i prirodnim grudima. Uz to glumice moraju imati od 18 do 25 godina, te biti visoke najmanje 170 centimetara.

Agent za kasting tvrdi kako su u prethodnim filmovima "Pirata s Kariba" glumice imale silikonske implantate, posebice zbog toga što se želio postići taj izgled djevojaka iz 18. stoljeća, no sada se vremena mijenjaju i publika više ne želi gledati glumice sa silikonskim grudima.

Četvrti dio popularnog filma "Pirati s Kariba", nazvan je "Pirati s Kariba: Na čudnijim plimama" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), a snimanje bi trebalo početi već u svibnju ili lipnju na Havajima.

U filmu ponovo glumi zavodljivi Johnny Depp, a Keiru Knightley, koja je izjavila kako više ne želi ponavljati svoju ulogu, mijenja španjolska ljepotica Penelope Cruz. Film se u kinima očekuje već 2011. godine.

21.03.2010. 17:40:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh