« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
LUKSUZ?!

U hotelu njemačke reprezentacije u JAR-u žohari i mrtve žabe

Njemački novinari posjetili su hotel Velmore i požalili se na tanke zidove, prevruću vodu, sporost konobara i razne životinje...

(Dreamstime)
Više o

Süddeutsche Zeitung

,

njemačka reprezentacija

,

Joachim Löw

,

SP Južnoafrička Republika

,

žohari

,

mrtve žabe

,

hotel Velmore

Velmore hotel u Pretoriji ugostit će najbolje njemačke nogometaše za vrijeme Svjetskoga prvenstva koje započinje 11. lipnja. Međutim, luksuzni smještaj s pet zvjezdica u ovome trenutku nije onakav kakav se čini, a to ljuti njihove buduće goste.

Navodno hotel nije onakav kakav je obećan Nijemcima, tvrdi Süddeutsche Zeitung čiji su novinari bili na licu mjesta, a potom ga žestoko kritizirali. U nizu kritika poput prevruće vode iz slavina, sporosti konobara, elektroautomobila kojem brzo nestaje struje i sličnih negativnosti svakako se ističu žohari u kupaonici i mrtva žaba u bazenu.

Također, tvrdi se, zidovi između soba toliko su tanki da će rijetko koji razgovor ostati tajna.

Njemačka nogometna reprezentacija zauzet će 83 od ukupno 99 soba u hotelu kojeg su pred nosom uzeli Englezima. Kako se sada čini, time su im učinili uslugu.

Izbornik "elfa" Joachim Löw kaže:

''U ovome se trenutku u tom hotelu ništa ne doima kao prednost, a od prvoga dana nas čeka velik posao i sve mora biti u najboljem redu kako bismo ostvarili što želimo.''

Svjetska nogometna federacija (FIFA) svim je reprezentacijama obećala optimalne uvjete. Za sada, ako je suditi po Velmore hotelu, oni takvi nisu. A sat otkucava... (Totalsport)

25.02.2010. 17:08:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh