« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
opet nasilje

U Gornjem Vrapču ubijen građevinski poduzetnik Zoran Mrvelj

Istražni sudac Krešimir Devčić daje izjavu za novinare
Istražni sudac Krešimir Devčić daje izjavu za novinare (Ronald Goršić/CROPIX)
Više o

nasilje u Zagrebu

,

ubojstvo u Zagrebu

,

Gornje Vrapče

Nepoznati muškarac pronađen danas poslijepodne u Gornjem Vrapču s prostrijelnom ranom na glavi najvjerojatnije je ubijen, dok je smrt drugog muškarca koji je sat kasnije pronađen mrtav na cesti u Dubravi najvjerojatnije izazvana prirodnim putem, doznaje se od zagrebačke policije.

U prvom slučaju u Vrapču najvjerojatnije se radilo o nasilnoj smrti, no policija to ne može sa sigurnošću potvrditi dok ne bude gotova obdukcija, rekla je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.

Muškarac prostrijeljene glave pronađen je oko 17 sati u automobilu zagrebačkih oznaka na Manterovčaku u Gornjem Vrapču. Mediji su navodili da je nađen u mercedesu visoke klase. Prema pisanju Jutarnjeg lista ubijeni je građevinski poduzetnik Zoran Mrvelj (42) podrijetlom iz Imotskoga. 

Policija je dobila nekoliko dojava od građana kojima je očito bilo sumnjivo zašto spornom automobilu radi motor, a satima stoji na mjestu. Susjedi su već oko 11 sati i 30 minuta primijetili da se nešto čudno događa.

Muškarac je nađen pred novoizgrađenom i još uvijek neuseljenom urbanom vilom. 

Za drugi slučaj pronalaska mrtvog tijela u Zagrebu Ljuba je rekla da se najvjerojatnije radilo o prirodnoj smrti, no i to trebaju potvrditi rezultati obdukcije. Muškarac s ozljedom na glavi pronađen je mrtav oko 18 sati na cesti u Tesličkoj ulici u Dubravi. Policiji je za taj slučaj dojavila hitna pomoć.

U oba slučaja očevid traje. (hina/metro-portal)

21.10.2008. 23:42:51
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    D_Gandalf
    22.10.2008. 08:14
    vidim da su novi ravnatelji PU Zagrebačke dorasli poslu ... nevjerojatno, dobro je netko napisao da ćemo uskoro biti nekropola, a ne metropola
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh