« Svijet
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NOVI IZGREDI

U eksploziji u Siriji poginulo deset osoba

"Naoružana teroristička skupina aktivirala je eksplozivnu napravu od 100 kilograma u Sam al-Džolaneu u području Kuneitre, usmrtivši pri tom 10 pripadnika snaga reda", rečeno je

Fotografija vijesti
Više o

eksplozija

,

Sirija

,

oružani sukob

Deset pripadnika snaga reda ubijeno je u petak u eksploziji naprave koju su postavili "teroristi" u području Kuneitre, na jugu Sirije, izvijestila je državna televizija, javlja Hina.

"Naoružana teroristička skupina aktivirala je eksplozivnu napravu od 100 kilograma u Sam al-Džolaneu u području Kuneitre, usmrtivši pri tom 10 pripadnika snaga reda", istaknula je državna tv postaja.

Ranije je službena novinska agencija Sana izvijestila o smrti trojice pripadnika snaga reda u Deri, Hami i Alepu gdje je stradao i jedan civil, pripisavši počinjeno "oružanim terorističkim skupinama" koje "krše plan međunarodnog izaslanika Kofija Annana".

Do incidenta dolazi dok se skupina međunarodnih promatrača nalazi u Damasku nadzirući krhki prekid vatre uveden 12. travnja Annanovim planom kojim se želi obustaviti 13-mjesečno nasilje s više od 11.000 poginulih.

20.04.2012. 18:13:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh