« Fun
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
DOK NAS FOTOGRAF NE RASTAVI

U dobru i zlu - sramotne i neugodne fotke s vjenčanja

Lijepa sjećanja su super, ali profesionalne fotografije trajan su i neizbrisiv trag na najljepši dan u vašem životu. Nažalost, ne i ovim ljudima

UPS! - na prvi pogled izgleda sasvim nevino, ali sigurni smo da mladenka neće biti presretna kad shvati na što je stavila ruku
Više o

vjenčanje

,

mladenka

,

udaja

,

medeni mjesec

,

organizacija vjenčanja

Vjenčanja su se u zadnjih nekoliko desetljeća pretvorila u pravu industriju u kojoj se okreću ogromni iznosi. Kroz odabir benda, slastičara, cateringa, limuzine, restorana, cvjećara te savršenog medenog mjeseca mnogi sretni mladenci izražavaju sebe i svoju individualnost.

Oni s okom za primjećivanje detalja zasigurno će primijetiti da ovom popisu nedostaje jedna vrlo bitna stavka - odabir fotografa. Čak i najbolje isplanirano vjenčanje može biti potpuno uništeno lošom ili neprofesionalno odrađenom fotografskom uslugom.

Da, vjenčanje je događaj koji će vama i ljudima koji su mu prisustvovali zasigurno ostati u lijepom sjećanju, ali puno je bolje kad se sjećanjima pridruži i set vrhunski snimljenih fotografija.

Koliko stvari mogu poći po krivu najbolje ilustrira web stranica awkwardfamilyphotos.com, kojoj su „sretni" parovi poslali slike sa svojih vjenčanja koje nimalo ne izgledaju otmjeno niti profesionalno.

Od neobjašnjvih dolčevita do pohotnih ujni, donosimo vam najbolje od njih.

04.10.2011. 22:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh