« Kultura
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
SC

U četvrtak počine Velesajam kulture

Preko 200 izvođača će u skoro 50 programa predstaviti svoja dostignuća

8. Velesajam kulture
8. Velesajam kulture (Velesajam kulture)
Više o

Studentski centar

,

Velesajam kulture

,

zagreb-info

,

program

Ovogodišnjim festivalom, u 4 dana prodefilirat će preko 200 izvođača/sudionika - likovnjaka, kazalištaraca, plesača, filmaša, glazbenika, dizajnera, predavača, znanstvenika te raznih stručnjaka koji će nam u gotovo 50 programa predstaviti svoje radove, talente i iskustva, educirati nas, i svakako zabaviti.

8. Velesajam kulture, u četvrtak, 15. prosinca u Galeriji SC s početkom u 20 sati, otvorit će program Reci Više! u sklopu kojeg će mladi kreativci predstaviti svoj rad unutar unaprijed dogovorene i za sve sudionike identične forme.

Zatim se selimo u  MM centar, na prvu Velesajamsku svirku, gdje će se održati koncert ruskog adventure jazz trija Jazzator, nakon kojih će nastupiti naši ponovno okupljeni jazz rockeri Interstelar.

U 22 sata u velikoj dvorani Teatra&TD, možete pogledati plesnu predstavu „15.12.2011" koreografkinje Begum Ercyas, u izvedbi  Petre Hrašćanec i Ane Mrak, članica Studija za suvremeni ples.

I za kraj prvog dana Velesajma , od 23 sata uživajte u programu STANK - funky-soul  plesaonici dj. dvojca Kutmasta&Werft , u Klubu SC.

Zaljubljenici u crtanje ili oni koji te tek žele postati, pozvani su priključiti se jednodnevnoj eksperimentalnoj radionici crtanja C.R.T.A , od 10-18 sati u Klubu SC, a svoje poznavanje odnosno nepoznavanje širokog spektra tema, možete provjeriti na „ Kvizu Velesajamskih gradova" u Caffe-u Teatra&TD, s početkom u 18 sati.

Ulaz na sva događanja je slobodan!

Detaljne informacije svih programa festivala provjerite na velesajam.sczg.hr.

13.12.2011. 20:33:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh