« Televizija
objavljeno prije 8 godina
TV1000

TV1000 - premijere ponedjeljkom u lipnju

TV1000 vam i u lipnju donosi svjetske blockbustere u premijerama ponedjeljkom, evo što se nudi

Crna komedija Dugovanje otvara lipanj
Crna komedija Dugovanje otvara lipanj (TV1000)
Više o

TV1000

,

filmske premijere

DUGOVANJE

Ponedjeljak, 6. lipnja u 20.30

Britanska crna komedija „Dugovanje" priča je o dvojici nekompatibilnih kriminalaca, a odlikuje ju vrlo uspješnim nastupima Tima Rotha i Jacka O'Connella u ulogama učitelja i učenika. 19-godišnji Adam (O'Connell) i stariji plaćeni ubojica Roy (Roth) moraju zajedno odraditi posao koji ih vodi u 24-satnu noćnu moru Northumberlanda punu ubojstava i trgovine ljudima. U zanimljivom kriminalističkom filmu scenarista Johna Wrathalla („Good") glume i Peter Mullan, Talulah Riley, a radnja je prepuna zapleta i preokreta.

U glavnim ulogama: Tim Roth, Jack O'Connell, Talulah Riley, Peter Mullan, Kierston Wareing

Redatelj: Craig Viveiros

Originalni naslov: The Liability

Žanr: Komedija/Kriminalistički film/Triler

Produkcija: UK, 2013.

PLJAČKA STOLJEĆA

Ponedjeljak, 13. lipnja u 20.30

Ben Affleck tumači glavnu ulogu u kriminalističkom trileru u kojem se sitni lopov upliće u zločin daleko iznad njegovih mogućnosti. Kradljivac automobila Rudy izlazi iz zatvora nakon odslužene kraće kazne kad netko ubije njegova najboljeg prijatelja Nicka s kojim je dijelio ćeliju. Zainteresiran Nickovim pričama o djevojci Ashley s kojom se dopisivao, Rudy preuzima njegov identitet da bi s njom započeo vezu. Sve ide dobro dok se ne pojavi Ashleyin psihotični brat Gabriel i počne ucjenjivati Rudyja da mu pomogne opljačkati kasino. Sad se Rudy nalazi na skliskom terenu i pokušava se prodati pod mnogo okorjelijeg kriminalca Nicka, a istodobno spriječiti pljačku i spasiti nevine živote.

U glavnim ulogama: Ben Affleck (Rudy Duncan), Gary Sinise (Gabriel), Charlize Theron (Ashley), Dennis Farina (Jack Bangs), James Frain (Nick)

Redatelj: John Frankenheimer

Originalni naslov: Reindeer Games

Žanr: Akcijski film/Drama/Triler

Produkcija: SAD, 1999.

HOLLYWOODLAND

Ponedjeljak, 20. lipnja u 20.30

„Hollywoodland" je redateljski debi Allena Coultera smješten u pedesetim godinama u SAD-u, a donosi fikcijsku priču o detektivu Louisu Simou (Adrien Brody) i istrazi misteriozne smrti zvijezde serije „Supermanove pustolovine" Georgea Reevesa (Ben Affleck). Reevesova smrt službeno je proglašena samoubojstvom, no za njom je ostalo pitanje zašto nije dodatno ispitan niz glavnih sumnjivaca. Godinu dana prije smrti Reeves se upleo u vezu s Toni Mannix (Diane Lane), ženom Eddieja Mannixa, glavnog direktora MGM-a. Je li ga ona ubila u izljevu ljubomore nakon što ju je ostavio zbog mlađe holivudske glumice? Ili mu se Eddie osvetio zbog afere? Simoova istraga puna je obrata i otkrića, no hoće li uspjeti spojiti sve djeliće zagonetke i saznati zapanjujuću istinu?

U glavnim ulogama: Adrien Brody (Louis Simo), Diane Lane (Toni Mannix), Ben Affleck (George Reeves), Bob Hoskins (Eddie Mannix), Robin Tunney (Leonore Lemmon)

Redatelj: Allen Coulter

Originalni naslov: Hollywoodland

Žanr: Kriminalistički film/Drama

Produkcija: SAD, 2006.

 

PIKOVA DAMA: CRNI OBRED

Ponedjeljak, 27. lipnja u 22.00

Novi uzbudljivi horor slavnog redatelja Svjatoslava Podgajevskija. Civilizaciju već stoljećima progoni jezoviti lik Pikove dame, bića s onoga svijeta koje crpi snagu iz zrcalnih predmeta kako bi teroriziralo svoje žrtve. Da bi je se prizvalo iz mrtvih, dovoljno je nacrtati vrata i stubište te u mraku tri puta izgovoriti njezino ime, a ona će se pojaviti i opako se osvetiti svakome tko se usudio probuditi je iz njezinog sna. Kad četiri tinejdžera prizovu Pikovu damu misleći da je to samo legenda, nenamjerno oslobode opasan i smrtonosan košmar, dok je ona odlučna svakim od njih ponaosob zadovoljiti svoju glad za ljudskim dušama.

U glavnim ulogama: Alina Babak, Igor Hrypunov, Vladimir Seleznyov, Valeriya Dmitryeva, Sergey Pohodaev

Redatelj: Svyatoslav Podgaevsky

Originalni naslov: Queen of Spades: Black Rite

Žanr: Film strave

 

 

01.06.2016. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh